CS:GO Source 2 Teorileri

Onu geçtim, 128 tick ve hileci problemi az da olsa oyun eskisinden 2X patlama yaşar. Tek sorun hileciler...

Dediğime genelde kimse inanmaz yalan söylediğimi düşünür ama hayatımda her 10 20 maçtan sadece 1 tane geliyor oda ölüm maçı basit eğlence gibi maçlarda. Rekabetçide sadece Prime değilken geliyor arkadaşlarla oynayınca oda bayağı yani.

Bilemiyorum... Oyunda 2.5k saaatim var 2016'dan sonra oyun hileciler ile YAVAŞ YAVAŞ dolmaya başlamıştı. GÜnümüzde ise cidden hile similatörü. Hayatımda en çok hileciyi bu oyunda görüyordum. Çözümü bütün envanterimi satarak ve bir daha oynamamak üzere bırakmakta buldum. Kafam rahat.

Bana bu Source 2 gelmeyecek gibi geliyor. CS:GO oynayan biri olarak sadece hileler üzerine yoğunlaşılsa bizim için yeterlidir. Oynanış olarak 64 tick zor ve güzel geliyor bana. CS:GO'yu zirvede tutan oynanış zaten. Bunun üzerinde oynamak bana saçma geliyor ki resmi bir açıklama olmadığını söylüyor arkadaş.

CS:GO pazarı milyar dolarlık pazar. Öyle çekip gitmezler, emin olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…