O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.166 Çözümler 1 18 Ağustos 2022 #61 GodsLonelyMan dedi: Oyunu rakibine göre şekillendirmen gereken bir oyun nasıl tekrara düşebilir hikayeli oyunmu bu. Genişletmek için tıkla... Hocam aşağı yukarı hep aynı şeyler olmaya başlıyor belli bir süreden sonra.
GodsLonelyMan dedi: Oyunu rakibine göre şekillendirmen gereken bir oyun nasıl tekrara düşebilir hikayeli oyunmu bu. Genişletmek için tıkla... Hocam aşağı yukarı hep aynı şeyler olmaya başlıyor belli bir süreden sonra.
Weeeii Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 607 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #62 harajukubarbie dedi: Tek bugün için ümitliydim yine olmadı. Anlamıyorum hani madem gelmiyor ama bu gelecek denilmesi nereden çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Gelecek zaten, valve kendisi de onayladı ama ne zaman olacağı bilinmiyor. Kaynağı merak ediyorsan 10. Yıl şerefine gelen sticker kutusundaki bir stickere bak. Üstüne "Source 2 club" yazıyor.
harajukubarbie dedi: Tek bugün için ümitliydim yine olmadı. Anlamıyorum hani madem gelmiyor ama bu gelecek denilmesi nereden çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Gelecek zaten, valve kendisi de onayladı ama ne zaman olacağı bilinmiyor. Kaynağı merak ediyorsan 10. Yıl şerefine gelen sticker kutusundaki bir stickere bak. Üstüne "Source 2 club" yazıyor.
G GodsLonelyMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 10 Yer Samsun-Havza-Kocapınar Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 1600AF Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb Adata SU630 240GB WD BLUE 1TB 7200RPM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2022 #63 Weeeii dedi: Gelecek zaten, Valve kendisi de onayladı ama ne zaman olacağı bilinmiyor. Kaynağı merak ediyorsan 10. yıl şerefine gelen sticker kutusundaki bir stickere bak. Üstüne "Source 2 club" yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yeni gelen haritalardan birinde Source 2 adlı bir kitap var bu DS bir referans bence.
Weeeii dedi: Gelecek zaten, Valve kendisi de onayladı ama ne zaman olacağı bilinmiyor. Kaynağı merak ediyorsan 10. yıl şerefine gelen sticker kutusundaki bir stickere bak. Üstüne "Source 2 club" yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yeni gelen haritalardan birinde Source 2 adlı bir kitap var bu DS bir referans bence.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 21 Ağustos 2022 #64 21 Ağustos oldu ama hala gelmedi...