Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Bildiğiniz gibi CS:GO 2 geliyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce Valve yeni Counter-Strike oyunuyla Valorant'ı geride bırakır mı?
Bildiğiniz gibi CS:GO 2 geliyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce Valve yeni Counter-Strike oyunuyla Valorant'ı geride bırakır mı?
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.961 Çözümler 7 7 Mart 2023 #3 Kesin değil ki kaynak ne? Söylenti idi
Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 563 7 Mart 2023 #4 Ranny dedi: Bildiğiniz gibi CS:GO 2 geliyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce Valve yeni Counter-Strike oyunuyla Valorant'ı geride bırakır mı? Genişletmek için tıkla... Yeni csgo gelmiyor. Csgo ya soyurce 2 geliyor.
Ranny dedi: Bildiğiniz gibi CS:GO 2 geliyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce Valve yeni Counter-Strike oyunuyla Valorant'ı geride bırakır mı? Genişletmek için tıkla... Yeni csgo gelmiyor. Csgo ya soyurce 2 geliyor.
3 339684 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 14 7 Mart 2023 #5 60 FPS'den 15FPS'ye düşer herhalde.
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #6 Fischerk dedi: Duyuruldu mu? Genişletmek için tıkla... Duyurulmadı, söylenen iddialara göre konuşuyorum, sadece fikrinizi merak ettim. ErenY dedi: Kesin değil ki kaynak ne? Söylenti idi Genişletmek için tıkla... O kadar söylentiden sonra bana kalırsa Valve'dan bir açıklama gelir yakında, ayrıca NVIDIA'nın kaynak kodlarında csgos2 gibi kodlar yazılıydı. Daxos dedi: Yeni csgo gelmiyor. Csgo ya soyurce 2 geliyor. Genişletmek için tıkla... Okuduğum bazı kaynaklarda yeni Counter Strike oyunu geliyor gibi şeyler yazılıydı o yüzden öyle yazdım.
Fischerk dedi: Duyuruldu mu? Genişletmek için tıkla... Duyurulmadı, söylenen iddialara göre konuşuyorum, sadece fikrinizi merak ettim. ErenY dedi: Kesin değil ki kaynak ne? Söylenti idi Genişletmek için tıkla... O kadar söylentiden sonra bana kalırsa Valve'dan bir açıklama gelir yakında, ayrıca NVIDIA'nın kaynak kodlarında csgos2 gibi kodlar yazılıydı. Daxos dedi: Yeni csgo gelmiyor. Csgo ya soyurce 2 geliyor. Genişletmek için tıkla... Okuduğum bazı kaynaklarda yeni Counter Strike oyunu geliyor gibi şeyler yazılıydı o yüzden öyle yazdım.