7 7Game7 Yoctopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 15 21 Ağustos 2023 #1 CS:GO'da aim geliştirmek, spray çalışmak, bombaları etkin kullanmak için antrenman mapları arıyorum. Hangilerini önerirsiniz link bırakır mısınız?
CS:GO'da aim geliştirmek, spray çalışmak, bombaları etkin kullanmak için antrenman mapları arıyorum. Hangilerini önerirsiniz link bırakır mısınız?
5 522140 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 4.562 Çözümler 12 21 Ağustos 2023 #2 7Game7 dedi: CS:GO'da aim geliştirmek, spray çalışmak, bombaları etkin kullanmak için antrenman mapları arıyorum. Hangilerini önerirsiniz link bırakır mısınız? Genişletmek için tıkla... Yprac isimli haritalar var orada bomba prefire gibi çalışmalar yapabiliyorsunuz atölyeden bulabilirsiniz.
7Game7 dedi: CS:GO'da aim geliştirmek, spray çalışmak, bombaları etkin kullanmak için antrenman mapları arıyorum. Hangilerini önerirsiniz link bırakır mısınız? Genişletmek için tıkla... Yprac isimli haritalar var orada bomba prefire gibi çalışmalar yapabiliyorsunuz atölyeden bulabilirsiniz.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 21 Ağustos 2023 #3 7Game7 dedi: CS:GO'da aim geliştirmek, spray çalışmak, bombaları etkin kullanmak için antrenman mapları arıyorum. Hangilerini önerirsiniz link bırakır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hareketsiz botlar bence pek işe yaramıyor. DM girmek daha faydalı olur ama sabır işi tabii.
7Game7 dedi: CS:GO'da aim geliştirmek, spray çalışmak, bombaları etkin kullanmak için antrenman mapları arıyorum. Hangilerini önerirsiniz link bırakır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hareketsiz botlar bence pek işe yaramıyor. DM girmek daha faydalı olur ama sabır işi tabii.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.525 Makaleler 15 Çözümler 720 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #4 Bu tarz haritalar var: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=419404847 Steam Workshop::Aim Botz - Training steamcommunity.com Ama bence oyunda aim'ini en iyi ilerletecek şey full DM girmek. Hareketli ve gerçek rakiplerle karşı karşıya geliyorsun çünkü.
Bu tarz haritalar var: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=419404847 Steam Workshop::Aim Botz - Training steamcommunity.com Ama bence oyunda aim'ini en iyi ilerletecek şey full DM girmek. Hareketli ve gerçek rakiplerle karşı karşıya geliyorsun çünkü.