emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 22 Şubat 2023 #1 CS:GO, HDD'de çalışıyor fakat SSD'de çalışmıyor. CS:GO'yu açtığım zaman, arkada fareyi oynattığım zaman menü sesleri geliyor ama ekran gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? CS:GO açıkken, benim ekranım aşağıdaki gibi gözüküyor.
CS:GO, HDD'de çalışıyor fakat SSD'de çalışmıyor. CS:GO'yu açtığım zaman, arkada fareyi oynattığım zaman menü sesleri geliyor ama ekran gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? CS:GO açıkken, benim ekranım aşağıdaki gibi gözüküyor.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Şubat 2023 #2 Hocam oyunu SSD taşımayı ya da tekrardan en baştan SSD yüklerseniz belki sorun düzelir. Ama bunlardan önce dosyaları doğrulayın isterseniz. Menü hakkında bilgim yok CS:GO (yeni) menüsü hep garip geldi bana. Artı 0 Eksi
Hocam oyunu SSD taşımayı ya da tekrardan en baştan SSD yüklerseniz belki sorun düzelir. Ama bunlardan önce dosyaları doğrulayın isterseniz. Menü hakkında bilgim yok CS:GO (yeni) menüsü hep garip geldi bana.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Haziran 2023 #3 /Steam/appcache/ klasörünü siler misin? Bir de Avast yüklü mü? Artı 0 Eksi
KS KS emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 12 Haziran 2023 #4 Recep Baltaş dedi: /Steam/appcache/ klasörünü siler misin? Bir de Avast yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Hiçbir virüs programı yüklü değil. Sorun hala devam ediyor maalesef. Eğer görmediyseniz şunu ekleyeyim. Ben 1 TB HDD alıp takmadan önce, oyun SSD'de çalışıyordu. HDD taktıktan sonra çalışmamaya başladı. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: /Steam/appcache/ klasörünü siler misin? Bir de Avast yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Hiçbir virüs programı yüklü değil. Sorun hala devam ediyor maalesef. Eğer görmediyseniz şunu ekleyeyim. Ben 1 TB HDD alıp takmadan önce, oyun SSD'de çalışıyordu. HDD taktıktan sonra çalışmamaya başladı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Haziran 2023 #5 HDD'yi söküp denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 29 Haziran 2023 #6 Recep Baltaş dedi: HDD'yi söküp denedin mi? Genişletmek için tıkla... HDD olmadan çalışıyor zaten hocam dediğim gibi. HDD neden böyle bir şeye sebep oluyor onu anlamadım. Bu problem sadece CS:GO'da değil, HOI IV'de de aynı şekilde çalışmıyor. Onun dışındaki oyunlarda sorun yok. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: HDD'yi söküp denedin mi? Genişletmek için tıkla... HDD olmadan çalışıyor zaten hocam dediğim gibi. HDD neden böyle bir şeye sebep oluyor onu anlamadım. Bu problem sadece CS:GO'da değil, HOI IV'de de aynı şekilde çalışmıyor. Onun dışındaki oyunlarda sorun yok.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #7 emircanunlts dedi: HDD olmadan çalışıyor zaten hocam dediğim gibi. HDD neden böyle bir şeye sebep oluyor onu anlamadım. Bu problem sadece CS:GO'da değil, HOI IV'de de aynı şekilde çalışmıyor. Onun dışındaki oyunlarda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam tüm diskleri biçimlendirip format atmayı dener misiniz? Büyük ihtimal çözülür. Sürprizbozan: Önemli Konuya cevap gelmezse denemenizi öneririm belki de başka bir çözümü vardır oyunu kaldırıp indirmek gibi. Artı 0 Eksi
emircanunlts dedi: HDD olmadan çalışıyor zaten hocam dediğim gibi. HDD neden böyle bir şeye sebep oluyor onu anlamadım. Bu problem sadece CS:GO'da değil, HOI IV'de de aynı şekilde çalışmıyor. Onun dışındaki oyunlarda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam tüm diskleri biçimlendirip format atmayı dener misiniz? Büyük ihtimal çözülür. Sürprizbozan: Önemli Konuya cevap gelmezse denemenizi öneririm belki de başka bir çözümü vardır oyunu kaldırıp indirmek gibi.