CS:GO SSD'ye taşıdıktan sonra FPS düştü

Cem1337

Decapat
Öncelikle merhaba, ben birkaç gün önce sistemime ek olarak WD Green 120 GB SSD ve Samsung S25GH50 144 Hz monitör satın aldım ve elbette çok uzun yıllar 60 Hertz monitör kullanan birisi olarak hiçbir şey yapmadan direkt olarak CS:GO oynadım, FPS ve oyun akıcılığı süperdi. Daha sonra UEFI format attım ve Windows'u SSD'ye kurdum. Steam D sürücüsü üzerinde duruyordu, oyunu tekrar oynadım ve hiçbir problem yaşamadım, ne zaman ki Steam'i ve CS:GO'yu SSD'ye taşıdım FPS sorunu yaşamaya başladım. Eski haliyle 20 kişilik bir DM serverinda 200 FPS'ten düşmüyorken şimdi 140-150 FPS alır oldum. Bugün içim rahat etmedi tekrar D sürücüsüne aktardım oyunu ve öyle denedim fakat hala aynı problemi yaşıyorum. Bilgisayarıma 2 defa format attım ve UEFI kurulumu doğru yaptığımı düşünüyorum, BIOS'um güncel ve tüm driverlarımı eksiksiz yükledim, eksik bir şey bıraktığımı düşünmüyorum.

Sistem özelliklerim:
Anakart: MSI Intel H110M PRO-VD
RAM: Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 RAM
İşlemci: Intel Core i5-6402P 2.80GHz
Ekran Kartı: Asus GTX 950

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı