Sh1tl3 Kilopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2019 #1 Steam Community :: V.A.C İncelemek isteyen arkadaşlar olursa diye linki bırakıyorum bilgisayarım için ram ve ssd alacağım sadece nakit düşünüyorum takas değil. İlkçiler yazmazsa sevinirim (çok dolandırıldım). Fiyatta pazarlık olur. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2019
Steam Community :: V.A.C İncelemek isteyen arkadaşlar olursa diye linki bırakıyorum bilgisayarım için ram ve ssd alacağım sadece nakit düşünüyorum takas değil. İlkçiler yazmazsa sevinirim (çok dolandırıldım). Fiyatta pazarlık olur.
junlee Kilopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 394 Çözümler 1 Yer Ankara 7 Ekim 2019 #2 Hocam öncelikle iyi satışlar, ilkçi soncu sıkıntısı yaşamamak adına bynogame den ilan ver bence hiç uğraşma
Hocam öncelikle iyi satışlar, ilkçi soncu sıkıntısı yaşamamak adına bynogame den ilan ver bence hiç uğraşma
Sh1tl3 Kilopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2019 #3 junlee dedi: Hocam öncelikle iyi satışlar, ilkçi soncu sıkıntısı yaşamamak adına bynogame den ilan ver bence hiç uğraşma Genişletmek için tıkla... onun yerine sonteklif gibi sitelerde daha az komisyon vermek adına oraya yükleyeceğim malum bynogame çok kesiyor
junlee dedi: Hocam öncelikle iyi satışlar, ilkçi soncu sıkıntısı yaşamamak adına bynogame den ilan ver bence hiç uğraşma Genişletmek için tıkla... onun yerine sonteklif gibi sitelerde daha az komisyon vermek adına oraya yükleyeceğim malum bynogame çok kesiyor