HasNickTR Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 331 Çözümler 3 2 Aralık 2020 #1 CS:GO'yu açayım dedim bu sorunla karşılaştım. Oyunu her açışımda ayarlarım silinmiş oluyor. Oyunu silip tekrar yükledim, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula dedim hiçbiri işe yaramadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
CS:GO'yu açayım dedim bu sorunla karşılaştım. Oyunu her açışımda ayarlarım silinmiş oluyor. Oyunu silip tekrar yükledim, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula dedim hiçbiri işe yaramadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.958 Makaleler 4 Çözümler 57 2 Aralık 2020 #2 Kütüphanende oyuna sağ tıklayıp özellikler dediğinde Steam Cloud yazan yer tikli mi? Artı 0 Eksi
KS KS HasNickTR Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 331 Çözümler 3 3 Aralık 2020 #3 Yamete Kudasai dedi: Kütüphanende oyuna sağ tıklayıp özellikler dediğinde Steam Cloud yazan yer tikli mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Kütüphanende oyuna sağ tıklayıp özellikler dediğinde Steam Cloud yazan yer tikli mi? Genişletmek için tıkla... Evet.