konuyla pek bir alakası yok fakat rankın bayağı iyi bilgilerinden faydalanmak isterim. Ben cs go da yeniyim 130 saat kadar sürem var logitech m705 mousem var dpı 800 olması lazım sensetive'm 3 daha aşşağısında oynayamıyorum 1.25 de oynayanlarla karşılaşıyorum benim mousem kötü ama logitech g402 alsam 400 dpı da 2.25 yada 1.25 sensetive de oynasam nasıl olur veya sensetive ve dpı hangi ayarda olmalı en iyi eğim ve isabet oranı en iyi oranlar nedir yardımcı olursan bir türlü standart ayarımı bulamadım uzun mesafede adamı tuturamıyorum çok oynuyor mouse bunun haricindede tavsiyelerin varsa paylaşırsan çok mutlu olurum.
Şimdi aklıma geldide ben kulaklık olarak Asus Cerberus düşünüyorum cs go da ses kasmak için logitech g230 düşünüyordum mic iyi değilmiş heralde onda alanlar pek memnun değildi bana hangisini önerirsiniz sağlam ses kasabileceğim bir kulaklık lazımda. Bütçe sınırı olmazsa ne önerirsiniz ve 250 tl sınır olursa ne önerirsiniz bana bu 2 si lazım kulaklı için. Cevabınızı dört gözle bekliyorum.