CS:GO Steam pazardan anahtar alınır mı?

dragon112

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim aklımda bir soru var siz değerli üyelere danışmak istedim ama doğru yerde mi konu açtım bilmiyorum.

Sorum şu; şimdi benim Steam'de yaklasık 50 adet CS:GO kasası mevcut bunları Steam üzerinden satınca yaklasık 600TL yapıyor. Ben biriken bu para ile yine Steam üzerinden arkadaşım için Steam key satın alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 50 kasa 600TL'den fazla yapar bence. 15-60 lık kasaların ortalamasını alınca.

Steam key'den kastınız nedir ?

Merhaba, Steam pazarda bazı anahtarlar 500-600 TL, hangi kasaların anahtarlarını almak istiyorsanız CS:GO içinde kasaya sağ tıklayıp kasayı aç kısmından anahtar fiyatına bakın ve uygunsa CS:GO içinden alın.

Herkese ilgisi için teşekkür ederim arkadaşlar lakin bahsettiğim olay Steam gift hediye bakiye keyi

Herkese ilgisi için teşekkür ederim arkadaşlar lakin bahsettiğim olay Steam gift hediye bakiye keyi
O zaman mantıklı, kasaları satıp arkadaşına direkt hediye oyun alabilirsin.

Düzeltiyorum pardon, sanırım sadece kartla alıp gönderiliyor steam bakiyesiyle değil.

Hocam bende bakiye var mesela onunla hediye kartı alamıyor muşum maalesef gift card açıklamasında mevcut yeni gördüm

Evet pazarda kasa anahtarları var fakat pahalı olabiliyor. Kendin alıp arkadaşına takas atabilirsin.
Steam key alamazsınız. Arkadaşınıza direkt kasaları gönderin satsın veya bakiye olarak varsa şimdi size arkadaşınıza 600 Tl'niz olduğunu varsayıyorum ve arkadaşınıza en az zararla direkt göndermeyi söylüyorum. Pazardan 50 kuruşa csgo skini alıyor arkadaşınız ve pazarda sat diyecek alıcının ödediği kısıma yani buraya : sende kaç tl var ise ( 600 TL olarak varsaydım ) yazıyor. Sen onun sattığı skinin sayfasına girip satılan kısımlarda ilerilere gidip kendi profilini bulmaya çalışıyorsun :
Gördüğün gibi fiyatı ve profil resmi arkadışının yaptığı aynısı olanı satın alıyorsun ve arkadaşına gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…