CS:GO Steam pazarından karta para atma

Kandremas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben steam'den cs:go almıştım. Gördüğüme göre gerçek parayla skinler falan alıyorsunuz. Ben de bir şey düşündüm. Mesela bende bir skin var ve bunu satmak istiyorum. Steam pazarında sattıktan sonra mesela 2tl geldi benim steam cüzdanıma burdaki parayı kullandığım. Karta atabiliyor muyum ?

Teşekkürler.

Peki ben CS go almıştım steden 12 TL arkadaş falan ekleyebilmek için ise 5$ yanı 13-14tl civarı harcamamiz lazimmis bu 12 TL sayılır mi? Yanı 2-3 TL daha harcayinca 5$ ı geçeceği için olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nakite cevirmek oluyor yanlis solemeyin opskins.com yada .net den nakite ceviriliyor. Ama sadece paypal iyi gunler iyi sosyaller.

Steam Cüzdanınızda 2 TL varsa 3 TLlik bir oyun alın kalan 1 TL yi nereden alayım diye soracak. Ödemeyi almak istediğiniz karttan 1 TL çektirin. Daha sonra oyunu iade edin. İade ederken ödemeyi nereye yapacağını soracak. Burada dikkatli olun. Ve 1TL lik ödemeyi yaptığınız karta iade et deyin. Tebrikler. 3 TL niz kartınızda.

Teşekkürler

Peki ben CS go almıştım steden 12 TL arkadaş falan ekleyebilmek için ise 5$ yanı 13-14tl civarı harcamamiz lazimmis bu 12 TL sayılırmi yanı 2-3 TL daha harcayinca 5$ ı geçeceği için olurmu

Hayır satın aldığın oyun sayılmaz Steam e bakiye yüklemen gerekiyor orada bakiye yükleme işlemini yapmamış sayılıyorsun hediye olarak oyun sana geliyor kod ile yada hediye ile alınan oyunlar geçerli değildir. 10TL ve üzeri Cüzdan kodu yada Steam den bakiye eklersen 1 ay sonra sınırlama kalkar.

Hayır satın aldığın oyun sayılmaz Steam e bakiye yüklemen gerekiyor orada bakiye yükleme işlemini yapmamış sayılıyorsun hediye olarak oyun sana geliyor kod ile yada hediye ile alınan oyunlar geçerli değildir. 10TL ve üzeri Cüzdan kodu yada Steam den bakiye eklersen 1 ay sonra sınırlama kalkar.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Benim arkadaşım hiç steam cüzdanına para yüklemedi sadece oyun alarak 5$ sinirini geçti !

Ve banı kalktı yani arkadasin aldığı 12 lira sayılıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı