Emirkan Özcan Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben bugün CS:GO da bir silah aldım üzerinden sticker çıktı. Silaha sağ tıkladığımda "Sticker'ı Kazı" diye bir seçenek çıkıyor. Eğer bunu yaparsam sticker benim olurmu ? Başka silahıma koyabilirmiyim ?
Merhaba arkadaşlar. Ben bugün CS:GO da bir silah aldım üzerinden sticker çıktı. Silaha sağ tıkladığımda "Sticker'ı Kazı" diye bir seçenek çıkıyor. Eğer bunu yaparsam sticker benim olurmu ? Başka silahıma koyabilirmiyim ?
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2015 #2 Hayır sizin olmaz. Direk silinir silah üzerinden. Ve bu işlem geriye alınmaz.
Emirkan Özcan Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #3 FireStorm dedi: Hayır sizin olmaz. Direk silinir silah üzerinden. Ve bu işlem geriye alınmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, az kalsın siliyormuşum sticker'ı
FireStorm dedi: Hayır sizin olmaz. Direk silinir silah üzerinden. Ve bu işlem geriye alınmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, az kalsın siliyormuşum sticker'ı
demigod Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 580 13 Ağustos 2015 #4 Hemen silinmez, biraz eskitebiliyorsun, tabi önceki arkadaş çok eskittiyse silinme ihtimali var.
Emirkan Özcan Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #5 demigod dedi: Hemen silinmez, biraz eskitebiliyorsun, tabi önceki arkadaş çok eskittiyse silinme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Sticker'ı kazımassamda silinirmi ?
demigod dedi: Hemen silinmez, biraz eskitebiliyorsun, tabi önceki arkadaş çok eskittiyse silinme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Sticker'ı kazımassamda silinirmi ?