Ibufropen Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 294 14 Ağustos 2023 #1 Önceden banlı olduğum için yeni hesap açıp seçkin durumu satın aldım. Yatırımlık sticker önerilerinde bulunabilir misiniz?
Önceden banlı olduğum için yeni hesap açıp seçkin durumu satın aldım. Yatırımlık sticker önerilerinde bulunabilir misiniz?
Terreshie Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 798 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri MSi RTX 3080 SUPRIM X 10GB / Ryzen 7 5800X / MSi B450 Gaming Plus Max / 32GB 3200MHz RAM / 1440x2560 165Hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2023 #2 Ibufropen dedi: Önceden banlı olduğum için yeni hesap açıp seçkin durumu satın aldım. Yatırımlık sticker önerilerinde bulunabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eski turnuvaların hololarına yatırım yapabilirsin bide eğer paran varsa eski bir turnuvadan gold sticker almanı öneririm
Ibufropen dedi: Önceden banlı olduğum için yeni hesap açıp seçkin durumu satın aldım. Yatırımlık sticker önerilerinde bulunabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eski turnuvaların hololarına yatırım yapabilirsin bide eğer paran varsa eski bir turnuvadan gold sticker almanı öneririm