B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 15 Nisan 2021 #1 Merhaba şu an Steam'de 150 TL bakiyem var. Bunu yaz tatiline kadar bekletip satıp kar edebileceğim bir skine dönüştürmek istiyorum. Şu an aklımda olan 2020 RMR Fanatic Gold indirimden önce 500 TL'ye satılmış sizce doğru bir karar mı?
Merhaba şu an Steam'de 150 TL bakiyem var. Bunu yaz tatiline kadar bekletip satıp kar edebileceğim bir skine dönüştürmek istiyorum. Şu an aklımda olan 2020 RMR Fanatic Gold indirimden önce 500 TL'ye satılmış sizce doğru bir karar mı?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 15 Nisan 2021 #2 Ben çok sıcak bakmıyorum ama kar eden onca kişiyi gördükten sonra neden yükselmesin? Büyük ihtimal yükselecek. Şu an her şey aşırı düştü zaten.
Ben çok sıcak bakmıyorum ama kar eden onca kişiyi gördükten sonra neden yükselmesin? Büyük ihtimal yükselecek. Şu an her şey aşırı düştü zaten.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 15 Nisan 2021 #3 Heroic gold da yükselecek, ona da göz atabilirsiniz.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 15 Nisan 2021 #4 Eğer ben beklerim diyorsanız alabilirsiniz. Bunların fiyatının tekrar eski haline dönmesi sürecektir.
Eğer ben beklerim diyorsanız alabilirsiniz. Bunların fiyatının tekrar eski haline dönmesi sürecektir.
B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 15 Nisan 2021 #5 tonbaligi dedi: Eğer ben beklerim diyorsanız alabilirsiniz. Bunların fiyatının tekrar eski haline dönmesi sürecektir. Genişletmek için tıkla... İki buçuk aycık bekletsek ne olur? .D Yszuf dedi: Heroic gold da yükselecek, ona da göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yükselcek derken nerden biliyosunuz
tonbaligi dedi: Eğer ben beklerim diyorsanız alabilirsiniz. Bunların fiyatının tekrar eski haline dönmesi sürecektir. Genişletmek için tıkla... İki buçuk aycık bekletsek ne olur? .D Yszuf dedi: Heroic gold da yükselecek, ona da göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yükselcek derken nerden biliyosunuz
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.061 Çözümler 11 Yer Türkiye 15 Nisan 2021 #6 Heroic şampiyon oldu çünkü.
B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 15 Nisan 2021 #7 GungorMemis dedi: Heroic şampiyon oldu çünkü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 15 Nisan 2021 #8 bugragtr20 dedi: İki buçuk ay bekletsek ne olur? Genişletmek için tıkla... Belli olmaz, fakat fiyatı artar. Bana göre 4-5 ay sonra tekrardan eski fiyatına artar.
bugragtr20 dedi: İki buçuk ay bekletsek ne olur? Genişletmek için tıkla... Belli olmaz, fakat fiyatı artar. Bana göre 4-5 ay sonra tekrardan eski fiyatına artar.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 15 Nisan 2021 #9 bugragtr20 dedi: Yükselecek derken nerden biliyosunuz Genişletmek için tıkla... Şuan Blast turnuvası var ve kazanacak gibi görünüyor, fiyatının diğerlerinden daha hızlı artacağını düşünüyorum.
bugragtr20 dedi: Yükselecek derken nerden biliyosunuz Genişletmek için tıkla... Şuan Blast turnuvası var ve kazanacak gibi görünüyor, fiyatının diğerlerinden daha hızlı artacağını düşünüyorum.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.061 Çözümler 11 Yer Türkiye 15 Nisan 2021 #10 @bugragtr20 arkadaş çıkartmanın yükseleceğini söylemiş ama siz yine de temkinli olun. @Yszuf kazanabileceklerini sanmıyorum.
@bugragtr20 arkadaş çıkartmanın yükseleceğini söylemiş ama siz yine de temkinli olun. @Yszuf kazanabileceklerini sanmıyorum.