CS:GO stickerlı desen fiyatı hesaplama

recepEmirhan

Hectopat
14 liraya aldığım AK deseninin üzerinde yaklaşık 70 liralık sticker var. Bu stickerlar fiyatı ne derece etkiler?

3-4₺ etkiler. Redline üzerinde olsaydı 7-8₺ etkilerdi. Fiyatına CS.MONEY üzeriden bakın. 15-16₺ çıkacak.

3-4₺ etkiler. Redline üzerinde olsaydı 7-8₺ etkilerdi. Fiyatına CS. Money üzeriden bakın. 15-16₺ çıkacak.

Öyle bir şey yok.
Adam çöp AWP skinine 10 bin 15 bin TL'lik sticker yapıştırıyor ve o fiyatlara satıyor sadece tipi güzel göründüğü için alanlar bile mevcut.
Anomaly adlı YouTuber'i takip edersen daha iyi fikrin olur.
Stickerin değeri önemli ama onu belirteyim.

Öyle bir şey var paşam öyle bir şey var.
Serbest piyasa ben satmam sen satarsın. Sen 10₺ eden yapıştırmaya 1000₺ ver istersen.

Sticker tek başınayken değerli, silahın üstüne yapıştırınca değersiz maalesef. Ve benim bildiğim sticker eğer silaha yapıştırılmışsa, sticker %10 fiyatına satılır.

Attığın sticker 650 dolara satılmış, 4596 TL'ye tekabül ediyor. Yani bu şu demek, eğer bir silaha yapıştırdıysan değeri 459,6 TL'ye düşüyor stickerın.

Ya kardeşim ya canım kardeşim. Sen çık yukarı oku yazdığımı. Skinden skine değişen fiyatlar bunlar. Onu geçtim bana gösterdiğin çıkartma artık olmayan bir çıkartma. TITAN'da aynı şekilde. Adam 70₺'lik çıkartmayı soruyor sen hala gelmiş boş yapıyorsun, yapma.

Senin mantığına göre şu silah $2000.

Yazık kafana yav.
İşin yoksa gelde anlat kamile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…