CS:GO stickerlı desen fiyatı hesaplama

Dediğin doğru fakat şu an bu stickeri 15 bin TL'ye alıcısı var ona bakmak lazım yaptığın hesap tutmuyor yani.

Baban yaşındaki adama...

Vallahi yazık kafana.

Ne kadar çok yanlış bilgi vermişsiniz. o linkini attığınız sticker ibuypower holo katowice 2014 günümüzde 10-15 bin dolar+ fiyata satılıyor. 650 dolar olan fiyatı kaç sene önceki fiyatı. Kimse Steam üzerinden satmaz o stickerları. Redditte ticaret forumlarında satılıyor o tarz pahalı stickerlar. Ayrıca stickerlar fiyatına göre skine değer de katıyor. Lütfen boş konuşmayalım. Bende bu tarz pahalı stickerlı eşya ticaretindeydim bi ara. 10 aralıkta titan holo katowice 2014 stickerlı bir AK-47 skinimi toplam fiyatı 3.800 TL civarı eden iki skinle takas ettim. Uzman Eldivenleri solgun görevde kullanılmış ve usps leş onaylandı eskimiş adlı iki skin. Alın buda resimli kanıtı. Lütfen tam bilgi olmadan konuşmayın.

Dosya Ekleri

• resim1.png
    85,2 KB · Görüntüleme: 258
  • resim2.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 237
Son düzenleme:
Ne kadar çok yanlış bilgi vermişsiniz. o linkini attığınız sticker ibuypower holo katowice 2014 günümüzde 10-15 bin dolar+ fiyata satılıyor. 650 dolar olan fiyatı kaç sene önceki fiyatı.
650 dolar örnek gösterdim, fiyatın doğru veya yanlış olması değil buradaki konu.

650 dolar örnek gösterdim, fiyatın doğru veya yanlış olması değil buradaki konu.
Konunun aslıyla ilgili cevabımı, pahalı stickerların skine değer kattığını söyleyerek mesaj içinde zaten belirttim. Ayrıca mesajım sadece size değil. Mesajıma bakarsanız genel bir cevap yazdığımı farkedersiniz.

Titan | Köln 2015 stickerin takılmış olduğu bir M4A4 | 龍王 (ejderha kral) var. Bu silah şu an günümüzde sitcker ile beraber kaç TL eder?

Dosya Ekleri

• M4.PNG
    69,9 KB · Görüntüleme: 239
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…