CS:GO streams dosyasına resim inme sorunu

• Konuyu başlatan kinli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.656

kinli

Hectopat
Daha fazla  
1. Evet arkadaşlar benim sıkıntım bu. CS:GO oynayıp çıktıktan sonra CS:GO'nun içindeki streams dosyasına sürekli resim indiriyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
2. Oyun akıcı giderken birden loss %20 çıkıyor ve 1 veya 2 saniyeliğine oyun takılıyor. Haliyle çok sıkıntılı bir durum onu ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim. Sıkıldım artık böyle oynamaktan. Lütfen yardım edin bana.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Twitch ile CS:GO bağlantılı olduğu için bunları kapatmanın bir yolu olduğunu düşünmüyorum. Loss sorunu ise internetinden mi kaynaklanıyor yoksa konsolda kırmızı bir renkte hata çıkıyor mu ?

Hayır internetimde sorun olduğunu düşünmüyorum ama belki modemden kaynaklı olabilir? Konsolda kırmızı renkte hata yok.Twitch ile bağlantılı diyorsun herkez de olan bir durum yani.Hiçbir şekilde iptal edemiyor muyuz indirmesini?

Twitch ile CS:GO bağlantılı olduğu için bunları kapatmanın bir yolu olduğunu düşünmüyorum. Loss sorunu ise internetinden mi kaynaklanıyor yoksa konsolda kırmızı bir renkte hata çıkıyor mu ?

Hayır internetimde sorun olduğunu düşünmüyorum ama belki modemden kaynaklı olabilir? Konsolda kırmızı renkte hata yok.Twitch ile bağlantılı diyorsun herkez de olan bir durum yani.Hiçbir şekilde iptal edemiyor muyuz indirmesini?

Aynı dosyadan bende de var, yani kapatmanın bir yolu olduğunu düşünmüyorum. Loss sorunu ise ya internetten kaynaklı ya da ekran kartı ile ilgili bir problemden. Çünkü bende de loss'un yükseldiği oluyor ve sebebi ekran kartı yüzünden konsolda çıkan bir hatadan.

Aynı dosyadan bende de var, yani kapatmanın bir yolu olduğunu düşünmüyorum. Loss sorunu ise ya internetten kaynaklı ya da ekran kartı ile ilgili bir problemden. Çünkü bende de loss'un yükseldiği oluyor ve sebebi ekran kartı yüzünden konsolda çıkan bir hatadan.
Peki konsolda ne yazması gerekiyor yani ekran kartından oluyorsa.

Bir sürü sorun var, mesela ses driver'ından kaynaklıysa voicechannel buffer overflow! diye bir hata çıkıyor. Ekran kartının sürücüsündeyse hata CColorCorrection is missing diye bir hata çıkıyor.

Bir sürü sorun var, mesela ses driver'ından kaynaklıysa voicechannel buffer overflow! diye bir hata çıkıyor. Ekran kartının sürücüsündeyse hata CColorCorrection is missing diye bir hata çıkıyor.
dün konsola baktığımda bu hatalar vardı kırmızı şekil de
1:
Failed to load gamerulescvars.txt, game rules cvars might not be reported to management tools.
2:
Parent and child ConVars with different default values! spec_freeze_time child: 2.0 parent: 3.0 (parent wins)
Particles: Missing 'particles/money_fx.pcf'
3:
Error: Localization key value exceeds MAX_LOCALIZED_CHARS. Problem key: SFUI_HowToPlay_TacticsContents
4:
Particles: Missing 'particles/money_fx.pcf'
5:
CGameEventManager::AddListener: event 'coop_mission_end_stats' unknown.
6:
Failed to init 'maps/soundcache/_master_turkish.cache'

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı