CS:GO Streched yapılmıyor

c4spian

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. Aylardır çözemediğim bir durum var. CS:GO'yu herkes Streched oynuyor ve ben de o şekilde oynamak istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Ekran kartım R7 240 oyun içi ayarları 4:3 1024x768 yapıyorum ama sanki 1080p oynuyormuşum gibi oluyor ekran sadece kalite düşüyor. Ayrıca driverdan black bar kaldırdım yani tam ekran seçili fakat yine aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba arkadaşlar. Aylardır çözemediğim bir durum var. CS:GO'yu herkes Streched oynuyor ve ben de o şekilde oynamak istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Ekran kartım R7 240 oyun içi ayarları 4:3 1024x768 yapıyorum ama sanki 1080p oynuyormuşum gibi oluyor ekran sadece kalite düşüyor. Ayrıca driverdan black bar kaldırdım yani tam ekran seçili fakat yine aynı.
Ben de Nvidia ekran kartı kullanıyorum. Bende de aynı sorun vardı tam ekran yapamıyordum yanlarda siyah bar kalıyordu. Nvidia denetim masasından tam ekran seçiyordum yine olmuyordu. Sorunu monitör ayarlarından tam ekranı seçerek çözdüm. Monitör ayarlarına göz atmanı tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoda belirtilen bütün talımatları yaptım fakat aynı olmuyor.. monitorum asus vx238 bu arada
Monitör tam ekran, amd ayarlarından da tam ekran yaptım ama sonuç yine aynı..

Son düzenleme:
Bende de R7 240 var fakat böyle bir sorunla karşılaşmadım nedense.Belki config dosyasından çözünürlük ayarlıdır ve salt okunur tikini kaldırman gerekebilir.Bir de oyun içinde black barları ayarlama yeri vardı görüntü ayarları kısmında oraya bakarsan iyi olur.Bu arada ben hiç radeon ayarlarından tam ekran falan değiştirmedim default halinde şuanda

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı