M Mehmet967 Decapat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #1 Selam Steam'de arkadaşlarıma sürekli oyunda diye bildirim gidiyor bunun çözümünü bilen var mı anca çevrimdışı yapınca sorun olmuyor var mı başka bir çözümü.
Selam Steam'de arkadaşlarıma sürekli oyunda diye bildirim gidiyor bunun çözümünü bilen var mı anca çevrimdışı yapınca sorun olmuyor var mı başka bir çözümü.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 23 Mayıs 2020 #2 Steam hesabınızın gizli olması bu soruna yol açar. Hesabınızı gizli durumundan çıkarın. Artı 0 Eksi
MuratKesici Centipat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 7 23 Mayıs 2020 #3 Yani bugların çözümü bilindik yöntemlerle olmuyor genelde rastgele düzeliyorlar. Steam ı kaldırıp tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yani bugların çözümü bilindik yöntemlerle olmuyor genelde rastgele düzeliyorlar. Steam ı kaldırıp tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz.
KS KS M Mehmet967 Decapat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #4 Kusura bakmayın bu konuyu açtığımı unutmuştum siteye girince bildirimden gördüm şu anlık bir sıkıntı yok gibi Steam hesabım gizliydi. Artı 0 Eksi
Kusura bakmayın bu konuyu açtığımı unutmuştum siteye girince bildirimden gördüm şu anlık bir sıkıntı yok gibi Steam hesabım gizliydi.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 25 Mayıs 2020 #5 Mehmet967 dedi: Kusura bakmayın bu konuyu açtığımı unutmuştum siteye girince bildirimden gördüm şu anlık bir sıkıntı yok gibi Steam hesabım gizliydi. Genişletmek için tıkla... Sorunun kaynağı o zaten. Sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Mehmet967 dedi: Kusura bakmayın bu konuyu açtığımı unutmuştum siteye girince bildirimden gördüm şu anlık bir sıkıntı yok gibi Steam hesabım gizliydi. Genişletmek için tıkla... Sorunun kaynağı o zaten. Sıkıntı yok.