Çözüldü CS:GO sürekli çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

veltus

Kilopat
Merhaba dostlar. CS:GO oyunda sürekli crash yiyorum. Raporu atıyorum buraya, bakarsanız çok mutlu olurum.

Çözüm
Sorunun kaynağı NVIDIA sürücüsü gibi görünüyor. Öncelikle aşağıdaki sürücüyü indirin. Daha sonra DDU rehberine göre eski sürücüyü DDU ile kaldırın ve sistem yeniden başladığı an NVIDIA sürücünüzü kurun. Sorun çözülürse ya da devam ederse belirtmeyi unutmayınız.

Merhaba dostlar. CS:GO oyunda sürekli crash yiyorum. Raporu atıyorum buraya, bakarsanız çok mutlu olurum.

Windows 11 mi kullanıyorsunuz?

Artı -1 Eksi
Sorunun kaynağı NVIDIA sürücüsü gibi görünüyor. Öncelikle aşağıdaki sürücüyü indirin. Daha sonra DDU rehberine göre eski sürücüyü DDU ile kaldırın ve sistem yeniden başladığı an NVIDIA sürücünüzü kurun. Sorun çözülürse ya da devam ederse belirtmeyi unutmayınız.

Çözüm

Sorun çözüldü teşekkür ederim, konu kapanabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı