CS:GO Sürekli yenildikten sonra kasmaya devam edilir mi?

a brad

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Nova 2'ye kadar çıktım Nova 3 atma maçında yenildim ve sonrasında 10 maç girdim ve hepsini yenildim 1 kere bile yenmedim ve usta seçkin gümüşe düştüm. Size sorum şu bu saatten sonra kasılır mı, yoksa direkt bırakayım mı? Siz ne dersiniz?

Üst üste yenildikten sonra maça falan girme. Mağlubiyet sonrası moral anlamında çöküş gerçekleşebildiğinden sonraki maçta daha da kötü oynarsın. Bırakmak için gerekçe göremiyorum. Oynamak istemiyorsanız tamam ama kaybettiğiniz için de oyun bırakmazsınız.

Üst üste yenildikten sonra maça falan girme. Mağlubiyet sonrası moral anlamında çöküş gerçekleşebildiğinden sonraki maçta daha da kötü oynarsın. Bırakmak için gerekçe göremiyorum. Oynamak istemiyorsanız tamam ama kaybettiğiniz için de oyun bırakmazsınız.
ama hocam düşünün bakın altın 3'ten seçkin gümüşe arada çok fark var.

Nova Silver seviyesinden çıkmak için fazlasıyla oyunu oynayıp öğrenmeniz sonrada aim geliştirmeniz lazım sonrası kendinden gelir.

ama hocam düşünün bakın altın 3'ten seçkin gümüşe arada çok fark var.
Oyunda size zevk veren şey rütbeyse bırakın o halde. İleride tekrar başlarsanız yine gümüş olarak başlayacaksınız ama şu an çalışıp düzeltme şansınız var. Ek olarak derecesiz girebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı