Arkadaşlar Nova 2'ye kadar çıktım Nova 3 atma maçında yenildim ve sonrasında 10 maç girdim ve hepsini yenildim 1 kere bile yenmedim ve usta seçkin gümüşe düştüm. Size sorum şu bu saatten sonra kasılır mı, yoksa direkt bırakayım mı? Siz ne dersiniz?
Üst üste yenildikten sonra maça falan girme. Mağlubiyet sonrası moral anlamında çöküş gerçekleşebildiğinden sonraki maçta daha da kötü oynarsın. Bırakmak için gerekçe göremiyorum. Oynamak istemiyorsanız tamam ama kaybettiğiniz için de oyun bırakmazsınız.
Üst üste yenildikten sonra maça falan girme. Mağlubiyet sonrası moral anlamında çöküş gerçekleşebildiğinden sonraki maçta daha da kötü oynarsın. Bırakmak için gerekçe göremiyorum. Oynamak istemiyorsanız tamam ama kaybettiğiniz için de oyun bırakmazsınız.
Oyunda size zevk veren şey rütbeyse bırakın o halde. İleride tekrar başlarsanız yine gümüş olarak başlayacaksınız ama şu an çalışıp düzeltme şansınız var. Ek olarak derecesiz girebilirsiniz.
Evet bunun farkindayim kitlesi de cok kotu ama para yatirdigim icin komple birakmak istemiyorum. Yaklasik 300 lira yatirdim simdi hesabi sat desen 100 liradan ustu satamazsin. Her turde zarardasin.