Sipahimsi Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 114 19 Ocak 2022 #1 Bu klasik hatayı alıyorum. Ekran kartı sürücülerim yüklü fakat driver name kısmında "Microsoft Basic render driver" yazıyor. Bunu nasıl düzeltirim?
Bu klasik hatayı alıyorum. Ekran kartı sürücülerim yüklü fakat driver name kısmında "Microsoft Basic render driver" yazıyor. Bunu nasıl düzeltirim?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Ocak 2022 #2 Aygıt yöneticisinde ekran kartınız gözüküyor mu?
Sipahimsi Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 114 19 Ocak 2022 #3 siriius dedi: Aygıt yöneticisinde ekran kartınız gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... evet siriius dedi: Aygıt yöneticisinde ekran kartınız gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... gözüküyor ama sanırım devre dışı kalmış sağ tıkladığımda etkinleştir diyor sanırım problemi buldum.
siriius dedi: Aygıt yöneticisinde ekran kartınız gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... evet siriius dedi: Aygıt yöneticisinde ekran kartınız gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... gözüküyor ama sanırım devre dışı kalmış sağ tıkladığımda etkinleştir diyor sanırım problemi buldum.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Ocak 2022 #4 Sipahimsi dedi: evet gözüküyor ama sanırım devre dışı kalmış sağ tıkladığımda etkinleştir diyor sanırım problemi buldum. Genişletmek için tıkla... Düzelmez ise DDU ile sürücüyü silip tekrar yüklemeyi deneyin.
Sipahimsi dedi: evet gözüküyor ama sanırım devre dışı kalmış sağ tıkladığımda etkinleştir diyor sanırım problemi buldum. Genişletmek için tıkla... Düzelmez ise DDU ile sürücüyü silip tekrar yüklemeyi deneyin.
Sipahimsi Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 114 19 Ocak 2022 #5 siriius dedi: Düzelmez ise DDU ile sürücüyü silip tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... yapmadığımız şey değil ya amd sağ olsun sık sık yapıyoruz :d
siriius dedi: Düzelmez ise DDU ile sürücüyü silip tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... yapmadığımız şey değil ya amd sağ olsun sık sık yapıyoruz :d