CS:GO sürüm düşürüp Online oynanabilir mi?

Bursasporum

Centipat
Daha fazla  
Biliyorum biraz boş ama CS:GO seven ve PC'si CS2 kaldırmayan herkesin işine yarayacak bir konu olacağını düşünüyorum.

Biliyorum biraz boş ama CS:GO seven ve PC'si CS2 kaldırmayan herkesin işine yarayacak bir konu olacağını düşünüyorum.

Dostum CS:GO'yu CS2 yapacaklar ayrı oyunlar olmadığı icin ortada CS:GO diye bir şey kalmayacak.

Ayri olarak cikarabilirler. Bunu yapmak o kadar da zor degil.

Neden yapsınlar hocam bu bir güncelleme yeni oyun değil sonuçta. Güncelleme geldi ve eski CS:GO bitti tarih oldu.

Neden yapsınlar hocam bu bir güncelleme yeni oyun değil sonuçta. Güncelleme geldi ve eski CS:GO bitti tarih oldu.

Öyle bir şey yapmazlar zira oyuncu kitlesini böler bu durum. CS:GO devri sonlandı diyebiliriz artık.
O anlamda demedim. Örnek verecek olacaksam. Mesela CS source gibi. Rekabetci yok, item düsürme vs. yok. Sadece baskalari tarafindan acilmis sunucularda oynama imkani.

O anlamda demedim. Örnek verecek olacaksam. Mesela CS Source gibi.

Source halihazırda ayrı bir oyun olarak çıkmadımı zaten? CS:GO'da insanların hesapları skinleri vs. Var. O dediğiniz bu durum için pek mümkün gözükmüyor.

Source halihazırda ayrı bir oyun olarak çıkmadımı zaten? CS:GO'da insanların hesapları skinleri vs. Var. O dediğiniz bu durum için pek mümkün gözükmüyor.
Ben de olasi görmüyorum ama milyar da bir ihtimal de olsa bir ihtimal.
Valve para kazanmak icin her seyi yapabilir. O sorunu da bir sekilde cözüm bulur. Oyunu da 2-3 dolara koyabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…