CS:GO sunucu server.CFG dosyası yok

561400

Centipat
CS:GO sunucumda server. CFG dosyası yok botları kapatamıyorum. Bilen yardımcı olabilir mi?

Sunucu sağlayıcınız ile destek üzerinden iletişime geçip sorunu çözebilirsiniz. Eğer sunucuyu ücretsiz açtıysanız muhtemelen tek bir sunucu üzerinden birden fazla oyun sunuyor olabilir. Dolayısıyla CFG düzenlediğinizde bütün oyunlarda değişeceğinden gizlenmişte olabilir. Ayrıyeten doğru dosya konumuna baktığınıza eminsiniz değil mi? Hangi dizini kontrol ediyorsunuz?

Yok VDS üzerine sunucuyu kurdum kendim aldığım sunucu sağlayıcısı CS:GO server kurulumu yapmıyor zaten.

Yok VDS üzerine sunucuyu kurdum kendim aldığım sunucu sağlayıcısı CS:GO server kurulumu yapmıyor zaten.

İnternetten varsayılan CFG dosyasını indirip kendiniz yükleyip düzenlemeyi denediniz mi? Veya internetten indirmek yerine direkt kendi CS:GO oyununuzun klasörlerindeki de kullanılabilir.

Kendim oluşturdum fakat olmuyor hala serveri başalattığım BAT dosyasının içerisine +exec server. CFG yazıyorum fakat olmuyor gene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…