ahmtkr Kilopat Katılım 5 Ekim 2015 Mesajlar 544 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar sunuculara ne oldu? Yaklaşık bir saattir bekliyoruz ve maç bulmuyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ya da sorunun nedenini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2020
Arkadaşlar sunuculara ne oldu? Yaklaşık bir saattir bekliyoruz ve maç bulmuyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ya da sorunun nedenini bilen var mı?
Çözüm M M Mehmet Kahraman USTA 26 Mayıs 2020 ahmtkr dedi: Nasıl bi güncellemeymiş bu ya? Mahvetti tüm sunucuları. Genişletmek için tıkla... International adı verilen majör turnuvanın kitapçığı yayınlandı. Bu kitapçık içinde level atladıkça gelen kozmetik vb eşyalar olur. Çok ilgi gören bir olay olduğu için yoğunluk oldu. Bugün geleceği önceden belliydi. O sebepten hocam.
ahmtkr dedi: Nasıl bi güncellemeymiş bu ya? Mahvetti tüm sunucuları. Genişletmek için tıkla... International adı verilen majör turnuvanın kitapçığı yayınlandı. Bu kitapçık içinde level atladıkça gelen kozmetik vb eşyalar olur. Çok ilgi gören bir olay olduğu için yoğunluk oldu. Bugün geleceği önceden belliydi. O sebepten hocam.
5 53973 Megapat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 1.056 Çözümler 4 25 Mayıs 2020 #2 Sunucular çöktü diye arkadaşlarımdan duydum bende. Artı 0 Eksi
WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #3 ahmtkr dedi: Arkadaşlar sunuculara ne oldu? Yaklaşık bir saattir bekliyoruz ve maç bulmuyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ya da sorunun nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Steam 'e girerken bağlanılamadı hatası alıyor musunuz ? Artı 0 Eksi
ahmtkr dedi: Arkadaşlar sunuculara ne oldu? Yaklaşık bir saattir bekliyoruz ve maç bulmuyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ya da sorunun nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Steam 'e girerken bağlanılamadı hatası alıyor musunuz ?
nathrakh Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #4 ben de şuan da csgo ağına bağlanılıyor... diye uyarı yazısı çıkıyor Artı 0 Eksi
ThePatrio Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 298 Çözümler 2 25 Mayıs 2020 #5 WayneR dedi: Steam'e girerken bağlanılamadı hatası alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... evet ben alıyorum ama bakıyorum mitrain pubg de takılıyor Artı 0 Eksi
WayneR dedi: Steam'e girerken bağlanılamadı hatası alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... evet ben alıyorum ama bakıyorum mitrain pubg de takılıyor
T The night joker Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 660 Çözümler 1 25 Mayıs 2020 #6 Bende de CS:GO ağına bağlanıyor diye yazıyor güncelleme falan mı gelecek yoksa sunucu mu çöktü. Artı 0 Eksi
*ooofff uffff* Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #7 Sunucular dünya genelinde çöktü galiba. Artı 0 Eksi
M Mehmet Kahraman USTA Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 65 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 25 Mayıs 2020 #8 Dota 2'ye gelen güncelleme sebebiyle çöktüğü söyleniyor. Artı 0 Eksi
KS KS ahmtkr Kilopat Katılım 5 Ekim 2015 Mesajlar 544 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #9 Mehmet Kahraman USTA dedi: Dota 2'ye gelen güncelleme sebebiyle çöktüğü söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl bi güncellemeymiş bu ya? Mahvetti tüm sunucuları. Artı 0 Eksi
Mehmet Kahraman USTA dedi: Dota 2'ye gelen güncelleme sebebiyle çöktüğü söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl bi güncellemeymiş bu ya? Mahvetti tüm sunucuları.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2020 #10 ahmtkr dedi: Nasıl bi güncellemeymiş bu ya? Mahvetti tüm sunucuları. Genişletmek için tıkla... Düzeldi sanırım. Artı 0 Eksi
ahmtkr dedi: Nasıl bi güncellemeymiş bu ya? Mahvetti tüm sunucuları. Genişletmek için tıkla... Düzeldi sanırım.