L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 13 Temmuz 2023 #1 Evet arkadaşlar, yine çökmüş bulunmakta. 56 dakikadır oyun arıyorum bulamadım. Herkeste varmış bu sıkıntı. Valve işini severek yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
Evet arkadaşlar, yine çökmüş bulunmakta. 56 dakikadır oyun arıyorum bulamadım. Herkeste varmış bu sıkıntı. Valve işini severek yapıyor.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 13 Temmuz 2023 #2 luthermartin dedi: Evet arkadaşlar, yine çökmüş bulunmakta. 56 dakikadır oyun arıyorum bulamadım. Herkeste varmış bu sıkıntı. Valve işini severek yapıyor. Genişletmek için tıkla... Pazar bugunu çözüyorlardır.
luthermartin dedi: Evet arkadaşlar, yine çökmüş bulunmakta. 56 dakikadır oyun arıyorum bulamadım. Herkeste varmış bu sıkıntı. Valve işini severek yapıyor. Genişletmek için tıkla... Pazar bugunu çözüyorlardır.
RiotClient.dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 621 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2023 #3 luthermartin dedi: Evet arkadaşlar, yine çökmüş bulunmakta. 56 dakikadır oyun arıyorum bulamadım. Herkeste varmış bu sıkıntı. Valve işini severek yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bir kaç saate düzelir bug vardı pazarda, umarım onu çözüyorlardır.
luthermartin dedi: Evet arkadaşlar, yine çökmüş bulunmakta. 56 dakikadır oyun arıyorum bulamadım. Herkeste varmış bu sıkıntı. Valve işini severek yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bir kaç saate düzelir bug vardı pazarda, umarım onu çözüyorlardır.