K kullanilmiyorr Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 394 24 Mart 2021 #11 fairgamer dedi: Hocam arkadaşımda beni davet ediyordu gelmiyordu çık gir yapsın sonra rekabetçiyi seçip davet atsın biz böyle çözmüştük bir dene. Genişletmek için tıkla... Yine olmuyor. Denemediğimiz şey kalmadı. CS:GO ile ilgili bir sıkıntı var galiba. Reddit'de de bir sürü başlık açılmış.
fairgamer dedi: Hocam arkadaşımda beni davet ediyordu gelmiyordu çık gir yapsın sonra rekabetçiyi seçip davet atsın biz böyle çözmüştük bir dene. Genişletmek için tıkla... Yine olmuyor. Denemediğimiz şey kalmadı. CS:GO ile ilgili bir sıkıntı var galiba. Reddit'de de bir sürü başlık açılmış.
D Dapplication Centipat Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 48 25 Mart 2021 #12 CS. Center ve prooyun.net kötü durumda. Sürekli çöküyor CS kendisi çökmüş olabilir kısa süreliğine.
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #13 Bizde dun davet edemiyorduk. Oyun ara yerinden gelen daveti kabul edip arkadaşı da çağırdım. Sonra lobi liderinin çıkmasını sağlayarak oynadık. Bugün bir sorun yoktu.
Bizde dun davet edemiyorduk. Oyun ara yerinden gelen daveti kabul edip arkadaşı da çağırdım. Sonra lobi liderinin çıkmasını sağlayarak oynadık. Bugün bir sorun yoktu.
A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 1 Nisan 2021 #14 Ball So Hard dedi: Rekabetçi için arkadaşımı davet ediyorum ama istek gitmiyor. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum acaba nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Valorant sunucuların altına dinamit koyup zippoyu attı ve sunucular güüüm.
Ball So Hard dedi: Rekabetçi için arkadaşımı davet ediyorum ama istek gitmiyor. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum acaba nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Valorant sunucuların altına dinamit koyup zippoyu attı ve sunucular güüüm.