nesrager Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 708 Çözümler 4 16 Nisan 2023 #1 Eskiden FACE IT serverlarında 70 ping alırken şu an 90 alıyorum fakat diğer topluluk sunucularındaki pingim değişmedi, nasıl çözebilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2023
Eskiden FACE IT serverlarında 70 ping alırken şu an 90 alıyorum fakat diğer topluluk sunucularındaki pingim değişmedi, nasıl çözebilirim ?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #2 nesrager dedi: Eskiden FACE IT serverlarında 70 ping alırken şu an 90 alıyorum fakat diğer topluluk sunucularındaki pingim değişmedi, nasıl çözebilirim ? Genişletmek için tıkla... Bu sabah bende FACEIT girdim. Sunucularda ara sıra problem çıkabiliyor, benimde pingim çıkıp düşüyor. Bir problem yok, genel bir problem. Artı 0 Eksi
nesrager dedi: Eskiden FACE IT serverlarında 70 ping alırken şu an 90 alıyorum fakat diğer topluluk sunucularındaki pingim değişmedi, nasıl çözebilirim ? Genişletmek için tıkla... Bu sabah bende FACEIT girdim. Sunucularda ara sıra problem çıkabiliyor, benimde pingim çıkıp düşüyor. Bir problem yok, genel bir problem.