Unlost discord.CS:GO bir server açtım ama hiç kimse gelmiyor nasıl adam toplayabilirim? Not reklama verecek param yok.
Youtube'a düzenli videolar at ki bir topluluk oluştur. Discord üzerinden insanlara tanıt, website oluştur vs. Ipsini verebilirsen ben bile gelebilirim.CS:GO bir server açtım ama hiç kimse gelmiyor nasıl adam toplayabilirim? Not reklama verecek param yok.
Ne serveri?CS:GO bir server açtım ama hiç kimse gelmiyor nasıl adam toplayabilirim? Not reklama verecek param yok.
puplicNe serveri?
dc at istersen konusalım burdan atarsam reklam olurYoutube'a düzenli videolar at ki bir topluluk oluştur. Discord üzerinden insanlara tanıt, website oluştur vs. Ipsini verebilirsen ben bile gelebilirim.
Public zaten de mesela JailBreak , Awp Lego , Aim Redline , Idle Server , Minigame. Hangisi bunlardan?Puplic.
Public zaten de mesela Jailbreak, AWP lego, aim redline, idle server, minigame. Hangisi bunlardan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.