CS:GO sunucusu nasıl doldurulur?

Limosed

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
CS:GO'da bir sunucum var. Awp_lego_2 haritasında bir AWP sunucusu. Ancak oyuncu sayısı maximum 8 kişi oldu. Sunucumun dolmaması beni üzüyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam yapın. Sunucunuza gelen insanlarla ilgilenin ki tekrar gelsinler. Admin bulunsun hep serverda. Sunucunuz için bir Discord sunucusu açıp, oyuncuları oraya davet edebilirsiniz.

Reklam verebilirsiniz. Ya da Form sitelerine Awp lego haritası gibi reklamlar yazarak adam gelmesini umabilirsibiz.

CS:GO'da bir sunucum var. Awp_lego_2 haritasında bir AWP sunucusu. Ancak oyuncu sayısı maximum 8 kişi oldu. Sunucumun dolmaması beni üzüyor. Ne yapabilirim?
Şahsen ben AWP sunucularında AWP kasmaktan zevk alıyorum rica etsem ip atabilir misiniz ?
Ayrıca bol reklam yapın Discord'da j4j sunucularında rastgele CS:GO oynayan insan bulduğunuzda düzgün bir mesajla reklamınızı yapın.

Reklam yapın. Sunucunuza gelen insanlarla ilgilenin ki tekrar gelsinler. Admin bulunsun hep serverda. Sunucunuz için bir Discord sunucusu açıp, oyuncuları oraya davet edebilirsiniz.
Hocam o 8 kişiden 5 i sürekli oynayan arkadaşlarımız. Birisi benim birisi de admin. 3 kişi her gün girer 1 saat oynar çıkar ama işte o kadar. Ben olmasam admin arkadaşım sunucuda genelde. O da bazen olmadığı için alım yapıyorum ama sunucuda oynayan kişiler de adminlikle uğraşamayacaklarını söylediler. Mümkün olduğunca sunucuda olmama rağmen yetmiyor.
Şahsen ben AWP sunucularında AWP kasmaktan zevk alıyorum rica etsem ip atabilir misiniz ?
Ayrıca bol reklam yapın Discord'da j4j sunucularında rastgele CS:GO oynayan insan bulduğunuzda düzgün bir mesajla reklamınızı yapın.
Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Önerilerinizi lütfen belirtin.
Sunucu adresi:

185.255.95.28

Hocam o 8 kişiden 5'i sürekli oynayan arkadaşlarımız. Birisi benim birisi de admin. 3 kişi her gün girer 1 saat oynar çıkar ama işte o kadar. Ben olmasam admin arkadaşım sunucuda genelde. O da bazen olmadığı için alım yapıyorum ama sunucuda oynayan kişiler de adminlikle uğraşamayacaklarını söylediler. Mümkün olduğunca sunucuda olmama rağmen yetmiyor.

Sunucu adresi:

185.255.95.28

Discord sunucusu açıp o sunucuya CS:GO oynayan adamları çekin. Oradan da serverinize gelsinler.

Reklam verebilirsiniz. Ya da Form sitelerine Awp lego haritası gibi reklamlar yazarak adam gelmesini umabilirsibiz.
Hocam forumları çok takip eden birisi değilim. CSGO için forumlara baktığımda pek birşey bulamadım ama tekrar araştırıcam. Sağolun.

Hocam o 8 kişiden 5'i sürekli oynayan arkadaşlarımız. Birisi benim birisi de admin. 3 kişi her gün girer 1 saat oynar çıkar ama işte o kadar. Ben olmasam admin arkadaşım sunucuda genelde. O da bazen olmadığı için alım yapıyorum ama sunucuda oynayan kişiler de adminlikle uğraşamayacaklarını söylediler. Mümkün olduğunca sunucuda olmama rağmen yetmiyor.

Sunucu adresi:

185.255.95.28

Fav'a ekledim hocam en kısa zamanda Frag kasmak için bulunacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı