CS:GO sunucusuna nasıl oyuncu çekilir?

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben CS:GO sunucusu açtım bugün. İnsanları nasıl kendi sunucuna çekebilirim? Önceden açmıştım ama o zaman CS oynayan çok arkadaşım vardı sunucuda sürekli onlardan 7-8 kişi oluyordu dolu olduğunu gören sunucuya geliyordu 20 kişi falan oluyorduk ama şu an CS oynayan hiç arkadaşım yok. Sunucuda 1 kişi var diye kimse gelmiyor. Sizce nasıl sunucuya adam toplayabilirim?

Merhaba arkadaşlar, ben CS:GO sunucusu açtım bugün. İnsanları nasıl kendi sunucuna çekebilirim? Önceden açmıştım ama o zaman CS oynayan çok arkadaşım vardı sunucuda sürekli onlardan 7-8 kişi oluyordu dolu olduğunu gören sunucuya geliyordu 20 kişi falan oluyorduk ama şu an CS oynayan hiç arkadaşım yok. Sunucuda 1 kişi var diye kimse gelmiyor. Sizce nasıl sunucuya adam toplayabilirim?

Profillerine yorum bırakmayı deneyebilirsin. Bana bir sunucu sahibi yorum bırakmıştı meraktan girdim hala arada girerim.

!knife !ws !agent komutları bedava falan yazabilirsin. Yani gruba girme şartıyle yapma. Discord sunucusu aç Discord sunucuna girenler zaten sürekli servera girer toplanırsınız, adam topla. Sonra serverı dolu görenlerde gelir Discord'una falan girerler olur böyle gider.

İnsanlar Steam isminin yanına serverınızın IPS'ini yazmaları karşılığı ayrıcalıklar verin.
Aktif serverlara girip oyuncuların profillerine mesaj olarak IP bırakın gelin oynayalım tarzında.

Dediklerinizin hepsi yapılı umarım işe yarar sadece! Ws için grup zorunlu idi o zaman onu kaldırayım.
Dediğiniz gibi yapıp sunucu ismine! Ws! Knife için gruba gerek yok yazıp markette her şey25k gelene 100k hediye dedim işe yarar sabah diye düşünüyorum.

Dediklerinizin hepsi yapılı umarım işe yarar sadece! Ws için grup zorunlu idi o zaman onu kaldırayım.
Dediğiniz gibi yapıp sunucu ismine! Ws! Knife için gruba gerek yok yazıp markette her şey25k gelene 100k hediye dedim işe yarar sabah diye düşünüyorum.

İlk önce servera bir adam toplamanız lazım yoksa pek işe yarayacağını sanmıyorum. Ama belki servera gelip! Discord falan yazarlar girerler

Aynen zaten zor olanda en başta belli birkaç kişi çekmek birkaç kişi geldimi sonra insanlar doluşuyor zaten.
Marketide ucuzlattım sizce işe yararmı karakterler 25k gelene 100 k veriyom direk 4 karakter açılabılıyor karakter acmak kolay diye gelirler belki

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı