S sayko7887 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2017 #1 Merhabalar herkese. Ben sorunumdan bahsedeceğim. Oyun içi skor tablosunu açtığımda durmadan kendisi açılıp kapanıyor ve Shift yani sessiz yürüme kendi kendine basıyor. Çözümünü biliyorsanız lütfen yorum yazın. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2017
Merhabalar herkese. Ben sorunumdan bahsedeceğim. Oyun içi skor tablosunu açtığımda durmadan kendisi açılıp kapanıyor ve Shift yani sessiz yürüme kendi kendine basıyor. Çözümünü biliyorsanız lütfen yorum yazın.
TheFenrirr Hectopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Şubat 2020 #2 Ben de aynı sorunu yaşıyorum dostum, çözebildin mi? Artı 0 Eksi
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 17 Şubat 2020 #3 TheFenrirr dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum dostum, çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp klavye ayarlarını sıfırla. Artı 0 Eksi
TheFenrirr dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum dostum, çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp klavye ayarlarını sıfırla.