evcil Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 69 3 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün bir arkadaşımdan 43 tane kasa takası aldım, takası onayladım ama envanterime gelmedi. Ne yapmam lazım?
Merhaba arkadaşlar. Bugün bir arkadaşımdan 43 tane kasa takası aldım, takası onayladım ama envanterime gelmedi. Ne yapmam lazım?
Belirsiz İntegral Decipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 3 Mart 2021 #2 evcil dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün bir arkadaşımdan 43 tane kasa takası aldım, takası onayladım ama envanterime gelmedi. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Kaç dakika geçti? Artı 0 Eksi
evcil dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün bir arkadaşımdan 43 tane kasa takası aldım, takası onayladım ama envanterime gelmedi. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Kaç dakika geçti?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Mart 2021 #3 Steam Guard açık değilse 2 hafta bekletiyor envantere geçmesi için. Artı 0 Eksi
KS KS evcil Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 69 3 Mart 2021 #4 Teknocuk dedi: Steam Guard açık değilse 2 hafta bekletiyor envantere geçmesi için. Genişletmek için tıkla... Steam guard açık olmasına rağmen 15 gün ban verdi nasıl kaldırabilirim? Artı 0 Eksi
Teknocuk dedi: Steam Guard açık değilse 2 hafta bekletiyor envantere geçmesi için. Genişletmek için tıkla... Steam guard açık olmasına rağmen 15 gün ban verdi nasıl kaldırabilirim?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Mart 2021 #5 evcil dedi: Steam guard açık olmasına rağmen 15 gün ban verdi nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Kaldıramazsın. 15 gün geçmediyse eklediğin süreden banı gene de veriyor. Artı 0 Eksi
evcil dedi: Steam guard açık olmasına rağmen 15 gün ban verdi nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Kaldıramazsın. 15 gün geçmediyse eklediğin süreden banı gene de veriyor.
KS KS evcil Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 69 3 Mart 2021 #6 Teknocuk dedi: Kaldıramazsın. 15 gün geçmediyse eklediğin süreden banı gene de veriyor. Genişletmek için tıkla... Steam Guard uzun bir zamandır var ama bu ban çok saçma oldu Artı 0 Eksi
Teknocuk dedi: Kaldıramazsın. 15 gün geçmediyse eklediğin süreden banı gene de veriyor. Genişletmek için tıkla... Steam Guard uzun bir zamandır var ama bu ban çok saçma oldu
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Mart 2021 #7 evcil dedi: Steam Guard uzun bir zamandır var ama bu ban çok saçma oldu. Genişletmek için tıkla... Steam Guard sende açık olsa bile arkadaşında açık değilse gene ban verir. 15 gün mecbur bekleyeceksiniz. Artı 0 Eksi
evcil dedi: Steam Guard uzun bir zamandır var ama bu ban çok saçma oldu. Genişletmek için tıkla... Steam Guard sende açık olsa bile arkadaşında açık değilse gene ban verir. 15 gün mecbur bekleyeceksiniz.
KS KS evcil Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 69 3 Mart 2021 #8 Teknocuk dedi: Steam Guard sende açık olsa bile arkadaşında açık değilse gene ban verir. 15 gün mecbur bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Evet onda etkin değil teşekkürler yardımınız için Artı 0 Eksi
Teknocuk dedi: Steam Guard sende açık olsa bile arkadaşında açık değilse gene ban verir. 15 gün mecbur bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Evet onda etkin değil teşekkürler yardımınız için