CS:GO takas siteleri Steam Guard bulunan hesabı çalabilir mi?

GamerTR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: RYZEN 7 5800H GPU: RTX 3060 RAM: 64GB DDR4 3200MHZ
Bugün bir video izlerken adam bskinsmonkey adlı bir takas sitesini önerdi ve girdim, takas URL'mi girdim ve sonrasında takas yapmadan çıktım. Takas URL'mi yeniledim ama kafama bir soru takıldı, hesabımı Steam mobil kimlik doğrulayıcısı aktif olmasına rağmen hesabımı çalabilirler mi merak ettim?

Steam Guard hesaba %100 koruma sağlamıyor. Eğer bu tür sitelere giriş yaparken hesap bilgilerinizle birlikte Steam Guard onayı veriyorsanız çalınması mümkün.

Girdiğiniz siteye giriş yapmadan önce hesabınıza ilk olarak https://store.steampowered.com/? üzerinden giriş yapın. Daha sonra giriş yapmak istediğiniz siteye girin. Eğer giriş yaparken sizden direkt olarak herhangi bir bilgi istemeden giriş yapıyorsa o zaman Steam Guard açısından bir sorun yaratmaz. Bu sayede siteyle direkt bir bilgi alışverişi yapmamış olursunuz.

Yine de giriş yaptığınız üçüncü parti sitelere dikkat etmeniz gerekiyor.

Çalabilirler. Bir konu vardı linkini bulursam atayım takas kodu gibi bir şey sayesinde çalabiliyorlardı.

Çalabilirler. Bir konu vardı linkini bulursam atayım takas kodu gibi bir şey sayesinde çalabiliyorlardı.

Takas URL'sini yeniledim sorun çıkar mı az önce de şifreyi değiştirdim gerildim gece vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…