CS:GO takas trade banı olur mu?

Ozan999

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO için item takas etsem Steam üzerinden bu ürün bana geldiğinde takas banı olur mu?

Arkadaşlar CS:GO için item takas etsem Steam üzerinden bu ürün bana geldiğinde takas banı olur mu?

Ben kaç kere yaptım hiç ban yemedim ama çok fazla yaparsan bir takas yaptığın zaman o skinlerin 15 gün beklemesi lazım. Yani ne sen skinleri kullanabiliyorsun ne de adam o skinleri alıyor. Sadece 15 gün bekliyor. 15 gün dolmadan iptal edersen 1 hafta ban yiyorsun.

Yanlış bilgilendirme yapmayalım Steam mobil guard etkinleştirmezsen 15 gün takaslar ve bazı pazar satışları bekletilir bunun fazla takasla bir alakası yok.

Yanlış bilgilendirme yapmayalım Steam mobil guard etkinleştirmezsen 15 gün takaslar ve bazı pazar satışları bekletilir bunun fazla takasla bir alakası yok.

Ben sürekli arkadaşımla ve bir siteyle trade yapınca istediğim kadar yapıyordum. Sonra Rus birinie skin vermiştim 15 gün skinler bekledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…