CS:GO Takas yapamama sorunu

38strong

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba,

Ben 2 ay önce CS:GO satın aldım ve yaklaşık 1 hafta öncede yeni bir sistem aldım ve oyunu indirdim ama takas yapamıyorum, ''Hesabınız bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak gereksinimleri karşılamıyor'' hatası alıyorum.
Sorun nedir acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
farklı bir tarayıcan veya bilgisayardan tekrar steam a bağlanıldıgı zaman steam güvenlik amaçlı hesabını 7 günlük takas a kapatıyor ondan olabilir

farklı bir tarayıcan veya bilgisayardan tekrar steam a bağlanıldıgı zaman steam güvenlik amaçlı hesabını 7 günlük takas a kapatıyor ondan olabilir
Öncelikle steam hesabıma oyunu arkadaşım aldı kendi bilgisayarından ama 2 ay önce oldu bu olay acaba oyunu indirdikten 15 gün sonramı takas yapabiliyoruz öyle birşey duymuştum ben ?

Öncelikle steam hesabıma oyunu arkadaşım aldı kendi bilgisayarından ama 2 ay önce oldu bu olay acaba oyunu indirdikten 15 gün sonramı takas yapabiliyoruz öyle birşey duymuştum ben ?
Evet dediğim gibi steam güvenlik sistemi eğerki şifreni birisi ele gecirir envanterini boşaltır diye farklı bir bilgisayar yada yeniden kurulmuş bir steamda id şifrenle giriş yaptıgında bir süre hesabını takasa kapatıyor yalnız 7 gün mü 15 günmüydü onu tam hatırlamıyorum..

Fakat arkadaşım hesabıma en son 2 ay önce girdi yani öyle bi yasak gelmişse bile bitmesi lazım değilmidir ? Acaba oyunu indirdikten sonra 15 gün boyunca takas yapamazsın diye bir kural varmıdır ? Ben öyle duymuştum.

2 ay önce girip girmemesinin bi önemi yok farkli bi yerden oturum açtığın için takasa kapatılıyor.
oyunu tekrar indirdiğin yani steam i tekrar farklı bir pc e indirdiğin için (bu aynı bilgisayara steam ı silip tekrar kursan da gecerli veya tarayıcının geçmışını tamamen silince icinde gecerli ) sana bir süre takas yaptırmıyor yalnız süresini bilmiyorum
birde steam guard ı aktif etmemiş de olabilirsin ; Steam -> Ayarlar -> Steam guard hesap güvenliği ayarları
Hesabını Steam Guard ile korumaya al ve 15 gün sonra takas yapmaya başlayabilirsin.

Güvenlik Durumu : 2015-06-14 tarihinden beri Steam Guard ile korunuyor yazıyor
Steam Guard Ayarlarına girdiğimde ise 3 seçenekten biri Steam Guard'ı iptal et seçeneği, yani steam guard etkin galiba ?

etkin. 15 günlük bir bekleme süren var indirdiğin hesaba baglandıgın gunden sonra 15 gun sonra aktif olur eger olmassa ticket atarsin

etkin. 15 günlük bir bekleme süren var indirdiğin hesaba baglandıgın gunden sonra 15 gun sonra aktif olur eger olmassa ticket atarsin
Anladım hocam teşekkür ederim son olarak bir sorum daha var bilgisayarıma hangi tarihte indirdiğime bakabilme şansım varmı acaba ?

Anladım hocam teşekkür ederim son olarak bir sorum daha var bilgisayarıma hangi tarihte indirdiğime bakabilme şansım varmı acaba ?
steam üzerine sağ tıkla özellik de oluşturma tarihi yazar orada XperviuS ekle steam dan fırsat oldukca oynarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…