CS:GO Takas yapamama sorunu

38strong

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba,

Ben 2 ay önce CS:GO satın aldım ve yaklaşık 1 hafta öncede yeni bir sistem aldım ve oyunu indirdim ama takas yapamıyorum, ''Hesabınız bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak gereksinimleri karşılamıyor'' hatası alıyorum.
Sorun nedir acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce o hesaptan vac ban yemiş olabilir misin? Aklıma bir tek o geliyor. Para yatırıp oyun satın alırsan Pazar banı yersin 1 hafta sonra açılır. Bana kalırsa sen yeni bir hesap aç ve o hesaba al CS Go yu. En garantisi bu olur dediğim gibi 1 ay pazar banı 1 hafta da takas banı yersin sonra sorunsuz kullanırsın herşeyi.

Öncelikle ban yeme olayı falan olmadı hiç sicil temiz olarak gözüküyor oyunu bundan 2 ay önce satın aldım eski bilgisayarımdan 1 kere girmiştim 5 dk daha sonra geri çıkmıştım şuanda da yeni bilgisayarıma yükledim böyle bi hatayla karşılaştım, ayrıca yeni hesap aç ona al CS:GO yu demişin ama zaten oyun bende mevcut .

Şimdi merak üstüne birkaç yerde okudum hiç para yatırmadıysanız hesabınız kısıtlanıyor diyor. Açıkçası pek de bilgim yok başıma hiç gelmedi çünkü 20 TL at hesaba desem kısıt kalkmazsa ben mahcup olurum. Ama kuvvetli ihtimal hiç para yüklemediğin içindir. Biraz daha araştır ona göre bize de nasıl çözdüğünü anlatırsın.

Yok canım zaten 20 lira yüklemek aklımda vardı oyun ufak çaplı envanter dizmek için siz neden mahcup olasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…