CS:GO takılma sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar videoda gördüğünüz gibi oyunda takılma sorunu var. Bir iki oyunda daha aynı sorunu yaşıyorum, sebebi ne olabilir? Takılma yaptığında FPS 60'a kadar düşüyor. Normalde 160-170 FPS alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda yüklediğim 441.87 sürücüsü kuruluydu herhangi bir sorun yoktu.
-Öncelikle "Ccleanerr" programını yükleyin ardından güvenli modda driveri DDU aracılığı ile silin.
-Tekrar başladıktan sonra Ccleanerr programını açıp, kayıt defteri sorunları çıkıcak bunlarıda silin
(Yedeğe almanızı öneriyorum)
-Sonra 1050 Tİ için eski sürücünüzü tekrar kurun (Güncel olanı değil)
NOT: CCleanerr önerme sebebim, kayıt defterindeki sürücü siliminden sonraki hataları silmesi ve daha temiz bir kurulum gerçekleşmesidir!
Eski sürücü olmasından bu sorunu yaşıyorsanız,güncellemeniz gerekebilir. Driveri güncelleyin düzelmez ise dediğim işlemleri uygulayın.

En temizi yeni bir windows 10 iso indir USB yazdır ve format at orjinal windows kullanmaya özen gösteriniz. İşletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun sürücüleri sitelerinden güncel olarak indirip kurun takılan oyunları yedek yerine yeniden sıfırdan indirip kurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…