CS:GO takılma sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar videoda gördüğünüz gibi oyunda takılma sorunu var. Bir iki oyunda daha aynı sorunu yaşıyorum, sebebi ne olabilir? Takılma yaptığında FPS 60'a kadar düşüyor. Normalde 160-170 FPS alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne saçmaladığının farkında mısın? Yorumlarının hepsine baktım ama ben çözüm önerini göremedim. Burası dalga geçecek yer değil. Biliyorsan yaz bilmiyorsan burada laf kalabalıklığı yapma.
Dostum en basitinden CSGO yu silip tekrar yüklermisin, yüklediysen başlatma seçeneklerine ne yazdın steam'den ?
Dosya konumuna gidip "csgo"özellikler , yönetici olarak çalıştır tikleyip denermisin?
Olmazsa Steam'den CSGO özellikler dosya bütünlüğünü doğrulamayı yaparmısın.

Dostum en basitinden CSGO yu silip tekrar yüklermisin, yüklediysen başlatma seçeneklerine ne yazdın steam'den ?
Dosya konumuna gidip "csgo"özellikler , yönetici olarak çalıştır tikleyip denermisin?
Olmazsa Steam'den CSGO özellikler dosya bütünlüğünü doğrulamayı yaparmısın.
Hepsi yapıldı.

Acer Nitro 5 AN515-54 modelli laptop u kullanıyorum. i7 9.nesil 8 RAM 4 GB GTX1650 ekran kartı var. 1 2 ay önce bir sıkıntı yoktu 120 200 arası FPS alıyordum ama 1 2 aydır anlık takılmalar oluyor CS'de diğer oyunlarda bir problem yok her şeyi yaptım bugün format bile çektim acaba sıkıntı oyunda mı? Source 2 motoruna geçecekmiş diye duydum ondan mı sorun yoksa son ekran kartı Driver'i CS ile uyumlu mu çalışmıyor ya da oyunun son güncellemesi bok gibi? Siz ne düşünüyorsunuz.

Acer Nitro 5 AN515-54 modelli laptop u kullanıyorum. i7 9.nesil 8 RAM 4 GB GTX1650 ekran kartı var. 1 2 ay önce bir sıkıntı yoktu 120 200 arası FPS alıyordum ama 1 2 aydır anlık takılmalar oluyor CS'de diğer oyunlarda bir problem yok her şeyi yaptım bugün format bile çektim acaba sıkıntı oyunda mı? Source 2 motoruna geçecekmiş diye duydum ondan mı sorun yoksa son ekran kartı Driver'i CS ile uyumlu mu çalışmıyor ya da oyunun son güncellemesi bok gibi? Siz ne düşünüyorsunuz.

Eski bir konuya mesaj attınız lütfen daha fazla yardım alabilmek için yeni konu oluşturunuz.

Bende de var bu takilma olayi. Bu genel bir sorun Micro stuttering yani. Format attim her şeyi denedim. Hatta ayni parcalardab yeni PC toplayip orada da denedik sorun hala var. Witcher 3, CS:GO, The Long Dark, World of Tanks, bu oyunlarda var. Ne yapsam da duzeltemedim. O yuzden bilgisayari aldiğima pisman etti meret. Yuzune bakmiyorum. Çünkü o sorunla ben oyun falan oynayamam. Direk işkence oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı