CS:GO takılma sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar videoda gördüğünüz gibi oyunda takılma sorunu var. Bir iki oyunda daha aynı sorunu yaşıyorum, sebebi ne olabilir? Takılma yaptığında FPS 60'a kadar düşüyor. Normalde 160-170 FPS alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her sorunda format atmayı önermeyi bırakmalısınız artık :/
En ufak sorunda format atıcaksak PC almayalım daha iyi.

Daha 3 güne kadar cayır cayır oynuyordum. Format atmak istemiyorum yığınla uygulama var pc de tekrar yüklemek tam bir işkence.

Ozaman buyur kardeşim sen çöz sorunu bizide konuşturma

Daha 3 güne kadar cayır cayır oynuyordum. Format atmak istemiyorum yığınla uygulama var pc de tekrar yüklemek tam bir işkence.
Gereksiz şeylerle uğraşıp zaman kaybetme diye yazdım direk kesin çözüme doğru yola çıksan daha hızlı sonuca ulaşırsın onun dışında aida64 ile rapor at bir bakalım

Hocam dediğim gibi, aynı söylediğim maddeleri adım adım takip ederek yapın, eski sürücünüzü kurun düzelmezse ozaman buraya yazın.
Evet atıp tutuyordun çözememişsin alinin sorununu ben lafa değil icraata bakarım forumdaki bazı kişiler, klavyedeki hiç ihtiyaç duyulmayan tuşlar kadar gereksiz.

Pİng olma şansı yok videoyu botlarla oynayarak çektim. Normal oyunda da ping 70-80 civarı.
Ali kardeşim sana en hızlı çözümü sundum ama sen dinlemedin beni ayrıca sorununun kaynağını tespit ettim. Ancak bu tavrından dolayı çözümü yazmayacağım format at

Ali kardeşim sana en hızlı çözümü sundum ama sen dinlemedin beni ayrıca sorununun kaynağını tespit ettim. Ancak bu tavrından dolayı çözümü yazmayacağım format at
Ne saçmaladığının farkında mısın? Yorumlarının hepsine baktım ama ben çözüm önerini göremedim. Burası dalga geçecek yer değil. Biliyorsan yaz bilmiyorsan burada laf kalabalıklığı yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…