ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.455 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #11 GfbSieR dedi: Tamam: V Genişletmek için tıkla... Akşama doğru gireceğiz. Bekliyorum.
GfbSieR Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #12 ZerTV dedi: Akşama doğru gireceğiz. Bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ekleyemiyorum bir hata oluştu diyor her seferinde sen beni eklemeyi denermisin ?
ZerTV dedi: Akşama doğru gireceğiz. Bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ekleyemiyorum bir hata oluştu diyor her seferinde sen beni eklemeyi denermisin ?
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.779 Çözümler 2 21 Ocak 2022 #13 Hocam adınız -ern SE gönderdim.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.455 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #14 My Funny Valentine dedi: Hocam adınız -ern SE gönderdim. Genişletmek için tıkla... Kabul ettim hocam akşam gireceğiz. GfbSieR dedi: Ekleyemiyorum bir hata oluştu diyor her seferinde sen beni eklemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Discordan ekran görüntüsü atar mısın?
My Funny Valentine dedi: Hocam adınız -ern SE gönderdim. Genişletmek için tıkla... Kabul ettim hocam akşam gireceğiz. GfbSieR dedi: Ekleyemiyorum bir hata oluştu diyor her seferinde sen beni eklemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Discordan ekran görüntüsü atar mısın?
GfbSieR Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #15 ZerTV dedi: Kabul ettim hocam akşam gireceğiz. Discordan ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Yani direkt bir hata oluştu diyor eklemiyor
ZerTV dedi: Kabul ettim hocam akşam gireceğiz. Discordan ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Yani direkt bir hata oluştu diyor eklemiyor
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.455 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #16 GfbSieR dedi: Ekleyemiyorum bir hata oluştu diyor her seferinde sen beni eklemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ama eklıyemıyorum. Başka gelecke varsa Steam'den ekliyebilir. Son düzenleme: 21 Ocak 2022
GfbSieR dedi: Ekleyemiyorum bir hata oluştu diyor her seferinde sen beni eklemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ama eklıyemıyorum. Başka gelecke varsa Steam'den ekliyebilir.