İbrahimkaya1 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #1 Arkadaşımın cfgsini kullanıyorum. Takım etiketini açıp a harfine bastığım an kapanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşımın cfgsini kullanıyorum. Takım etiketini açıp a harfine bastığım an kapanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 5 Haziran 2021 #2 Cfgden önce aynı problem var mıydı? Artı 0 Eksi
KS KS İbrahimkaya1 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #3 287885 dedi: Cfgden önce aynı problem var mıydı? Genişletmek için tıkla... Oyunu kurduğumda direkt cfg kurdum. Yani cfg yüzünden olduğunu düşünüyorum. bu arada w harfine basınca da kapanıyor. sanırım hareket edince hepsinde kapanıyor. Artı 0 Eksi
287885 dedi: Cfgden önce aynı problem var mıydı? Genişletmek için tıkla... Oyunu kurduğumda direkt cfg kurdum. Yani cfg yüzünden olduğunu düşünüyorum. bu arada w harfine basınca da kapanıyor. sanırım hareket edince hepsinde kapanıyor.
2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 5 Haziran 2021 #4 İbrahimkaya1 dedi: Oyunu kurduğumda direkt cfg kurdum. Yani cfg yüzünden olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman ondandır cfgyi silip ayalardan varsayılanı seçin düzelir sonra bence kendi ayarınızı kendiniz yapın bu cfglerde sorunlar olabiliyor. Artı 0 Eksi
İbrahimkaya1 dedi: Oyunu kurduğumda direkt cfg kurdum. Yani cfg yüzünden olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman ondandır cfgyi silip ayalardan varsayılanı seçin düzelir sonra bence kendi ayarınızı kendiniz yapın bu cfglerde sorunlar olabiliyor.
KS KS İbrahimkaya1 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #5 287885 dedi: O zaman ondandır cfgyi silip ayalardan varsayılanı seçin düzelir sonra bence kendi ayarınızı kendiniz yapın bu cfglerde sorunlar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Cfg yi sildim ve CS:GO kapandı. Yandık vallahi şimdi de bunu nasıl çözeceğim? Artı 0 Eksi
287885 dedi: O zaman ondandır cfgyi silip ayalardan varsayılanı seçin düzelir sonra bence kendi ayarınızı kendiniz yapın bu cfglerde sorunlar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Cfg yi sildim ve CS:GO kapandı. Yandık vallahi şimdi de bunu nasıl çözeceğim?
2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 5 Haziran 2021 #6 İbrahimkaya1 dedi: Cfg yi sildim ve CS:GO kapandı. Yandık vallahi şimdi de bunu nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz oyun cörtlerse oyunun özelliklerine girip yerel dosyaları doğrulayın. Artı 0 Eksi
İbrahimkaya1 dedi: Cfg yi sildim ve CS:GO kapandı. Yandık vallahi şimdi de bunu nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz oyun cörtlerse oyunun özelliklerine girip yerel dosyaları doğrulayın.
KS KS İbrahimkaya1 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #7 287885 dedi: Bir şey olmaz oyun cörtlerse oyunun özelliklerine girip yerel dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Oyun tam ölüm maçına girerken kapanıyor. Dosyaları doğrulamayı deneyeceğim. İbrahimkaya1 dedi: Oyun tam ölüm maçına girerken kapanıyor. Dosyaları doğrulamayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... dosyaları doğrulayınca sorun ortadan kaltı. Son düzenleme: 5 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
287885 dedi: Bir şey olmaz oyun cörtlerse oyunun özelliklerine girip yerel dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Oyun tam ölüm maçına girerken kapanıyor. Dosyaları doğrulamayı deneyeceğim. İbrahimkaya1 dedi: Oyun tam ölüm maçına girerken kapanıyor. Dosyaları doğrulamayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... dosyaları doğrulayınca sorun ortadan kaltı.
2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 5 Haziran 2021 #8 İbrahimkaya1 dedi: Oyun tam ölüm maçına girerken kapanıyor. Dosyaları doğrulamayı deneyeceğim. Dosyaları doğrulayınca sorun ortadan kaltı. Genişletmek için tıkla... Bu duruma çok sevindim iyi oyunlar. Bir de çözüldü damgası basarsanız iyi olur. Sorun gitti ise. Artı 0 Eksi
İbrahimkaya1 dedi: Oyun tam ölüm maçına girerken kapanıyor. Dosyaları doğrulamayı deneyeceğim. Dosyaları doğrulayınca sorun ortadan kaltı. Genişletmek için tıkla... Bu duruma çok sevindim iyi oyunlar. Bir de çözüldü damgası basarsanız iyi olur. Sorun gitti ise.