RoninBlackWatch

Centipat
Merhaba arkadaşlar CS:GO takımı kurmayı düşünüyorum Faceit oynayayıp level 10 a kasıp oradan da liglere ve turnuvalara girebiliriceğimizi düşünüyorum.

En azından 500-600 saat oynamış kartal ve üzerini gören 17 yaş ve üzeri ilgili olan arkadaşlar bana buradan yazsın simdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar CS:GO takımı kurmayı düşünüyorum Faceit oynayayıp Level 10'a kasıp oradan da liglere ve turnuvalara girebiliriceğimizi düşünüyorum.

En azından 500-600 saat oynamış kartal ve üzerini gören 17 yaş ve üzeri ilgili olan arkadaşlar bana buradan yazsın simdiden teşekkürler.

Yaklaşık 850 saatim var. Kartal ve üzerini göremedim isterseniz imzamdaki Steam hesabımı ekleyebilirsiniz.

Steam profilim: Steam Community :: RoninBlackWatch
2 sene önce bırakmıştım lemde. 1 ay önce yeni laptop alında kurdum win aldım silver 5 attı beni şaka gibi.
Sorun değil knk mm de oynamayalım zaten arkadaşlık at bana 2 gün sonra evdeyim oynamaya başlarız
Yaklaşık 850 saatim var. Kartal ve üzerini göremedim isterseniz imzamdaki Steam hesabımı ekleyebilirsiniz.
Sorun değil knk gel pazar günü evde olucam pazar yada paraxartesi oynamaya başlarız Steam Community :: RoninBlackWatch
tmm gel gel oynayalım arkadaşlık at bana knk steam link burada - Steam Community :: RoninBlackWatch

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı