B burakbcr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 Kendi takımımı nasıl kurabilirim? Yani oynamak ve beraber gelişmek için herhangi bir site falan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
Kendi takımımı nasıl kurabilirim? Yani oynamak ve beraber gelişmek için herhangi bir site falan var mı?
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.451 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 burakbcr dedi: Bir de bir şey daha sormak istiyorum kendi takımımı nasıl kurabilirim yani oynamak beraber gelişmek için herhangi bir site falan var mı? Genişletmek için tıkla... FACEIT kullanabilirsin.
burakbcr dedi: Bir de bir şey daha sormak istiyorum kendi takımımı nasıl kurabilirim yani oynamak beraber gelişmek için herhangi bir site falan var mı? Genişletmek için tıkla... FACEIT kullanabilirsin.
Emirhan34181 Hectopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 338 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim 13 Temmuz 2023 #3 xScpit dedi: FACEIT kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... FACEIT paralı hocam ya. Bende bir ara heveslenmiştim FACEIT için ama ücretsiz sürümünde günlük oyun sınırı var.
xScpit dedi: FACEIT kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... FACEIT paralı hocam ya. Bende bir ara heveslenmiştim FACEIT için ama ücretsiz sürümünde günlük oyun sınırı var.