Neutral Megapat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 614 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2015 #1 Evet, sonunda mutlu bir haber ile karsinizdayim. Bildiginiz gibi cogu oyuncunun korkulu kabusu olan Tec-9, buyuk CS:GO guncellemesi ile nerf yiyecek. Makro kullanan arkadaslar artik atislarini daha duzgun yapsinlar. Zira saniyede 5 mermi atiyorlardi Tec-9 ile HLTV.org - News: Tec-9 nerfed in big CS:GO update
Evet, sonunda mutlu bir haber ile karsinizdayim. Bildiginiz gibi cogu oyuncunun korkulu kabusu olan Tec-9, buyuk CS:GO guncellemesi ile nerf yiyecek. Makro kullanan arkadaslar artik atislarini daha duzgun yapsinlar. Zira saniyede 5 mermi atiyorlardi Tec-9 ile HLTV.org - News: Tec-9 nerfed in big CS:GO update
demigod Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 580 1 Nisan 2015 #2 AWP'de de bir şeyler değiştirmişler sanırım, çoğu kişi mutsuzdu. Neyse ikisini de kullanmıyorum ben zaten.
AWP'de de bir şeyler değiştirmişler sanırım, çoğu kişi mutsuzdu. Neyse ikisini de kullanmıyorum ben zaten.
Neutral Megapat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 614 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #3 AWP rezil hale geldi.
Melih Özönder Megapat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2015 #4 Neutral dedi: AWP rezil hale geldi. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Ve neden böyle bir şey yapmışlar hiçbir fikrim yok.
Neutral dedi: AWP rezil hale geldi. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Ve neden böyle bir şey yapmışlar hiçbir fikrim yok.
azaz326 Kilopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 488 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2015 #5 Tec 9 harbiden de sinir bozuyordu. İyi oldu güncelleme gelmesi ama AWP sanki eski AWP değil gibi. Ya da ben kendi kendime psikolojik bir evham oluşturdum Ayrıyeten sanırım artık takas kontratına Stattrak özellikli silahı da koyabiliyormuşuz.
Tec 9 harbiden de sinir bozuyordu. İyi oldu güncelleme gelmesi ama AWP sanki eski AWP değil gibi. Ya da ben kendi kendime psikolojik bir evham oluşturdum Ayrıyeten sanırım artık takas kontratına Stattrak özellikli silahı da koyabiliyormuşuz.
BixiBlade Megapat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 31 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2015 #6 Awp zoom açıp yürünce yavaş yürüyor çok saçma olmuş.
I igayin61 Megapat Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 365 3 Nisan 2015 #7 AWP yi bayağı bozmuşlar ya hiç oynanmıyor.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.780 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #8 Tec9'a gelen nerf yakın mesafede gücünü arttırdı. Yani boşuna yapıldı.