PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 4 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. CS:GO Tehlikeli Bölge oynarken tabletten satın alma menüsü açılmıyor. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar merhaba. CS:GO Tehlikeli Bölge oynarken tabletten satın alma menüsü açılmıyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm PustiPowerV2 9 Ocak 2021 armas dedi: Konsoldan "bind b +buy" yazıp bi bindlemeyi dener misin? Sorunun bind kaynaklı olup olmadığını biliyorsundur gerçi ama denemediysen dene istersen. Genişletmek için tıkla... Ben şöyle yapmıştım: "bind b +buymenu" şimdi sizin dediğinizi deneyeceğim. armas dedi: Konsoldan "bind b +buy" yazıp bi bindlemeyi dener misin? Sorunun bind kaynaklı olup olmadığını biliyorsundur gerçi ama denemediysen dene istersen. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Sorunum çözüldü. Oyunu silip yeniden yükledim ve ayarları sıfırladım böylece düzeldi.
armas dedi: Konsoldan "bind b +buy" yazıp bi bindlemeyi dener misin? Sorunun bind kaynaklı olup olmadığını biliyorsundur gerçi ama denemediysen dene istersen. Genişletmek için tıkla... Ben şöyle yapmıştım: "bind b +buymenu" şimdi sizin dediğinizi deneyeceğim. armas dedi: Konsoldan "bind b +buy" yazıp bi bindlemeyi dener misin? Sorunun bind kaynaklı olup olmadığını biliyorsundur gerçi ama denemediysen dene istersen. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Sorunum çözüldü. Oyunu silip yeniden yükledim ve ayarları sıfırladım böylece düzeldi.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Ocak 2021 #2 Konsoldan "bind b +buy" yazıp bi bindlemeyi dener misin? Sorunun bind kaynaklı olup olmadığını biliyorsundur gerçi ama denemediysen dene istersen. Artı 0 Eksi
Konsoldan "bind b +buy" yazıp bi bindlemeyi dener misin? Sorunun bind kaynaklı olup olmadığını biliyorsundur gerçi ama denemediysen dene istersen.
KS KS PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 9 Ocak 2021 #3 armas dedi: Konsoldan "bind b +buy" yazıp bi bindlemeyi dener misin? Sorunun bind kaynaklı olup olmadığını biliyorsundur gerçi ama denemediysen dene istersen. Genişletmek için tıkla... Ben şöyle yapmıştım: "bind b +buymenu" şimdi sizin dediğinizi deneyeceğim. armas dedi: Konsoldan "bind b +buy" yazıp bi bindlemeyi dener misin? Sorunun bind kaynaklı olup olmadığını biliyorsundur gerçi ama denemediysen dene istersen. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Sorunum çözüldü. Oyunu silip yeniden yükledim ve ayarları sıfırladım böylece düzeldi. Son düzenleme: 11 Ocak 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
armas dedi: Konsoldan "bind b +buy" yazıp bi bindlemeyi dener misin? Sorunun bind kaynaklı olup olmadığını biliyorsundur gerçi ama denemediysen dene istersen. Genişletmek için tıkla... Ben şöyle yapmıştım: "bind b +buymenu" şimdi sizin dediğinizi deneyeceğim. armas dedi: Konsoldan "bind b +buy" yazıp bi bindlemeyi dener misin? Sorunun bind kaynaklı olup olmadığını biliyorsundur gerçi ama denemediysen dene istersen. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Sorunum çözüldü. Oyunu silip yeniden yükledim ve ayarları sıfırladım böylece düzeldi.