Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #11 299712 dedi: Adam skin changer yaptım yazmış okumuyor musun? Skin changerlar sadece yaptığı kişide gözükür. Tamamen göz zevki. Genişletmek için tıkla... Oyun göz zevkin için satın alman gerekiyor demiş. Öyle ise öyle yapmak lazım "bence"
299712 dedi: Adam skin changer yaptım yazmış okumuyor musun? Skin changerlar sadece yaptığı kişide gözükür. Tamamen göz zevki. Genişletmek için tıkla... Oyun göz zevkin için satın alman gerekiyor demiş. Öyle ise öyle yapmak lazım "bence"
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 907 Çözümler 13 28 Mayıs 2021 #12 Hamza Ensar Sağlam dedi: Bu sefer emek hırsızlığı oluyor. Sizce boynuzsuz keçinin boynuzlu keçiden hakkını alacağı ahirette bu yaptığınız doğru mu? Tekrar yapmazsınız inşallah. Bir sıkıntı çıkmaz hile yoksa hala. Genişletmek için tıkla... Hileyi sildim
Hamza Ensar Sağlam dedi: Bu sefer emek hırsızlığı oluyor. Sizce boynuzsuz keçinin boynuzlu keçiden hakkını alacağı ahirette bu yaptığınız doğru mu? Tekrar yapmazsınız inşallah. Bir sıkıntı çıkmaz hile yoksa hala. Genişletmek için tıkla... Hileyi sildim
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #13 emr0 dedi: Sadece skin denemek için indirdim oyun boyunca da kullanmadım kimseye havada atmadım konuyu ahirete kadar getirdiniz Genişletmek için tıkla... Dininizi bilmiyorum ama konu gereksiz uzadı.
emr0 dedi: Sadece skin denemek için indirdim oyun boyunca da kullanmadım kimseye havada atmadım konuyu ahirete kadar getirdiniz Genişletmek için tıkla... Dininizi bilmiyorum ama konu gereksiz uzadı.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 28 Mayıs 2021 #14 Carven dedi: Silmenize gerek yoktu hileyi silmeniz yeterliydi. Yeni hesap da hile açmadığınız sürece VAC ban yemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Silmesi iyi olmuş, nolur nolmaz için bazı hileler kalıntı bırakabiliyor.
Carven dedi: Silmenize gerek yoktu hileyi silmeniz yeterliydi. Yeni hesap da hile açmadığınız sürece VAC ban yemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Silmesi iyi olmuş, nolur nolmaz için bazı hileler kalıntı bırakabiliyor.