Arkadaşlar az önce okudum haberi sizlerle paylaşmak isterim. CS:GO tekrardan kendi rekorunu kırmış anlık oyuncu durumunda. Sizce CS 2 gelince PUBG'nin eski 3.8 milyonluk oyuncu rekorunu egale edebilir mi? Ne düşünüyorsunuz?
Kasa konusu görünce forumda aklıma geldi ben bile oynadım son 2 gündür 2 kasa 2 grafiti çıktı havadan 50 lira. Cs2 çıksın oynarım düzenli. Oyun parası çıkar belki, valo oynuyoruz bir şey verdikleri yok.
Kasa konusu görünce forumda aklıma geldi ben bile oynadım son 2 gündür 2 kasa 2 grafiti çıktı havadan 50 lira. Cs2 çıksın oynarım düzenli. Oyun parası çıkar belki, valo oynuyoruz bir şey verdikleri yok.
Steam oyun fiyatları artmasaydı mükemmel gelir kaynağıydı. Ben bazen kasa düştüğünü unutuyorum oynaya oynaya geçen bir baktım 300 Liralık kasa birikmiş. Kasanın birisi 70 lira falan..
Hile sorununu çözerlerse PUBG'yi rahat geçer gibi geliyor bana. Birçok iyi oyuncu gümüş derecenin dibinde olan karşı takım oyuncusundan duvar arkasından tek yemekten bıktığı için bıraktı. Grafik gereksinimleri de çok üst düzey değilse çok çok rahat rekor gelir.