CS:GO Temple Güvenli midir?

jestere1231231

Kilopat
Merhaba bir tane site buldum 2 dolar bedava veriyor ve en az 10 dolarlık skin var sitede. Sitede chat sistemi var 500 dolar harcarsanız ya da kazanırsan chatte yazı yazabiliyorsunuz. 2-3 tane Türk gördüm chatte. Ben parayı 35 dolar falan yaptım. 1 dolar deposit istiyor. Ayrıca siteye 15 kişi davet edilirse deposit yapmaya gerek yok.

Eğer parayı çekebilirsem tekrardan yazacağım. Site linki:

Beyler site hakkında bir fikrim yok ama bu kadar katlatması da bence biraz anormal eğer gerçekten item çekenler var ise o zaman 1 dolar yatırıp deneyin derim ne de olsa iyi katlamışsınız gelirse gelir gelmezse de dünyanın sonu değil 7 tl gider

Beyler site hakkında bir fikrim yok ama bu kadar katlatması da bence biraz anormal eğer gerçekten item çekenler var ise o zaman 1 dolar yatırıp deneyin derim ne de olsa iyi katlamışsınız gelirse gelir gelmezse de dünyanın sonu değil 7 tl gider
Site hakkında videolar izledim. 2 dolar yatırmak gerekiyormuş fakat siteye 5 dolar bile atsan 1.97 gözüküyormuş sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı